2017-01-23 08:42


Sexinterceptări. Dezvăluirile unei românce legate de partidele de amor cu actorul Ralph Fiennes au declanşat un scandal politic la nivel înalt

 |  16:07
Sexinterceptări. Dezvăluirile unei românce legate de partidele de amor cu actorul Ralph Fiennes au declanşat un scandal politic la nivel înalt

Amănuntele picante ale poveştii de amor dintre o româncă şiactorul Ralph Fiennes au declanşat iniţial un scandal monden, iar ulterior, unulpolitic, de proporţii. Cine ar fi crezut că nişte poveşti de budoar - în careprotagoniştii erau un actor celebru şi o cântăreaţă din România - vor determinaScotland Yard să investigeze faptul că mai mulţi politicieni au fostinterceptaţi ilegal?

O altă femeie, domnişoara „W”, a cărei naţionalitate n-ocunoaştem cu precizie, e pe cale să-l „îngroape” pe Asannge, fondatorulWikiLeaks, cu o poveste nici măcar verosimilă, legată tot de o partidă de sex.

O cântăreaţă din România

În 2006, tânăra Cornelia Crişan din România, despre care,iată, aflăm că este cântăreaţă, a vândut unor tabloide povestea sa de amor cuactorul britanic Ralph Fiennes - petrecută cu doi ani în urmă. „The SundayMirror” şi „The Mail on Sunday” au obţinut la de la Crişan informaţii desprefanteziile sexuale ale lui Ralph Fiennes - prin intermediul impresareicântăreţei, Nicola Phillips -, contra sumei de 35.000 de lire sterline. Şi tabloidul „News of the World” a publicat unarticol picant legat de modul în care Ralph Fiennes a făcut sex cu domnişoaraCrişan, însă informaţiile ar fi provenit din interceptarea ilegală aconvorbirilor impresarei, precum şi a mesageriei vocale a telefonului acesteia.Din acest motiv, Nicola Phillips a acţionat publicaţia în judecată.

Tandreţe şi sex

Aşadar, informaţiile provenite de la Cornelia Crişan legatate depreferinţele lui Ralph Fiennes înainte de-a face sex au apărut în „Sunday Mirror”şi „The Mail on Sunday”. „M-a dezbrăcat încet - povestea Crişan - şi mi-a cerutsă păstrez doar pantofii”.

Tot ea susţine că, în 2004, actorul o dorea lângă el înpermanenţă - ca să converseze cu el, să-i ofere tandreţe ori partide fierbinţide sex, aşa că „The Sunday Mirror” a titrat: „M-a dezbrăcat încet şi apoi aspus: «Rămâi pe tocurile înalte»”.

Nu doar lumea spectacolului a fost afectată de interceptări

Procesul pe care Nicola Phillips l-a intentat tabloidului„News of the World” a declanşat o reacţie în lanţ. Celebrităţi din MareaBritanie, cum ar fi actriţa Sienna Miller, actorul Steve Coogan ori Chris Tarrant, gazda emisiunii de televiziune„Who Wants To Be Millionaire”, susţin că se pregătesc să acţioneze în judecatătabloidul pentru interceptarea convorbirilor telefonice. Însă, nu doar lumeaspectacolului pare afectată, ci şi cea politică - mai mulţi politicieniimportanţi de la Londra bănuiesc faptul că au fost spionaţi de „News of theWorld”.

Doi ex-premieri cer Scotland Yard să facă investigaţii

Chris Bryant, laburist şi membru al Parlamentului, crede cătelefonul său a fost interceptat. Aşa că a cerut deja poliţiei o anchetăjudiciară, precizând că mai multe cazuri similare cu cel al impresarei voraduce o avalanşă de informaţii noi. Scotland Yard a anunţat că va reluainvestigaţiile, fiindcă deţine deja informaţii că interceptările pentru „Newsof the World” au avut loc şi anul trecut.

Şi ex-peremierii Tony Blair ori Gordon Brown ar avea indiciică telefoanele lor au fost ascultate de către ziariştii. În consecinţă, aucerut poliţiei să investigheze dacă informaţiile pe care le deţin se verifică.Toată tărăşenia, despre care se ştie încă foarte puţin, „îl şifonează” şi peactualul premier conservator David Cameron. Asta pentru că Andy Coulson, cel carese afla la conducerea tabloidului în periaoda interceptărilor, este acum directorde comunicare al lui Cameron.

Domnişoara „W”: „Sper că nu ai HIV”

Câteva partide de sex între Ralph Fiennes şi Cornelia Crişanau declanşat un scandal de pomină. Iar justiţia din Regatul Unit pare hotărâtăsă facă lumină în acest caz, care seamănă deja cu o afacere de spionaj în toatăregula. Cert e că dezvăluirile româncei au produs un efect în lanţ care, pânăla urmă, poate scoate la iveală infracţiuni grave.

O altă domnişoară, „W”, cum o numesc anchetatorii, este însăpe cale să-l înfunde pe Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, site-ul care adat atâta bătaie de cap unor mari cancelarii, în frunte cu cea de laWashington. Dezvăluirile domnişoarei „W” n-au fost pentru tabloide. Beneficiarierau procurorii suedezi. Tot o poveste legată de o partidă se amor. Una ciudatăînsă, ca să nu spun chiar ilară. Nu-i vorba despre sex sofisticat, cu pantofiicu tocuri înalte în picioare, precum în filmele în care Ralph Fiennes jucarolul principal, ci despre un banal prezervativ.

Aşadar, conform Parchetului din Suedia, domnişoara „W” aadormit după ce s-a culcat cu Assange. Până aici, nimic anormal. Ba,dimpotrivă. O reacţie firească.

Însă, brusc, ea s-ar fi trezit, pentru că „el era pe cale să openetreze”. Aşa că l-a întrebat, buimacă: „Ţi-ai pus ceva?”. Assange i-ar firăspuns: „Nu”. Atunci, ea, calmă, totuşi, din câte reiese din respectivuldocument, a zis: „Sper că nu ai HIV”. Răspunsul bărbatului: „Bineînţeles cănu”.

Şi cum femeia ar fi simţit că este cam târziu să i se opună,l-ar fi lăsat să continue.

Ăsta-i dialogul consemnat în documentul întocmit de către procurorii suedezi, pe bazacăruia Asannge este acuzat de viol şi agresiune sexuală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image