2019-05-24 06:21


Festivalul SUPERKOMBAT, pe 16 şi 17 septembrie la Romexpo

 |  15:33
Festivalul SUPERKOMBAT, pe 16 şi 17 septembrie la Romexpo

Promoţia Superkombat revine la București, pe 16-17 septembrie, la Romexpo, acolo unde va avea loc Festivalul Superkombat. Evenimentul va include două gale pe reguli K1, dar și demonstrații de powerlifting, skanderberg și seminarii de arte marțiale

"Festivalul Superkombat este o idee de-a mea pe care voiam să o pun de mai multă vreme în aplicare. Acum, datorită parteneriatelor vom avea parte de două zile pline de adrenalină. Totul va fi în aer liber, pe o suprafață de câteva zeci de mii de metri pătrați. Un altfel de Oktoberfest, dar de unde nu vor lipsi micii și berea. În cadrul celor două gale vom avea selecții pentru circuitul mondial în special pentru categoria grea. Evenimentul de pe 16 se va numi 'Se caută un greu pentru Superkombat'", a declarat Eduard Irimia.

Pe 16 septembrie, de la ora 20.00, va avea loc prima gală de selecție între luptători români din toată țara, iar a doua zi, de la aceeași oră, se va disputa gala internațională, din care nu vor lipsi nume precum campionul mondial Cristian Spetcu, Dumitru Țopai, Cosmin Ionescu, Giuseppe de Domenico, Patrick Schmid, Aundre Groce sau Alexandru Radnev. "În prima gală vom căuta să găsim cât mai mulți grei, înscrierile sunt încă deschise", a mai precizat promotorul.

Pe lângă cele două gale de kickboxing, în cadrul festivalului, cei mai puternici români vor face demonstrații de forță în concursurile de powerlifting, iar de asemenea vor putea fi urmărite confruntări de skanderberg, dar va fi amenajată și o zonă de expo și una dedicată mâncării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-06

TAGURI: superkombat, festival, romexpo, gale, septembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/68026148
Random imageUltimele stiri

Anunț de presă Acum 12 ore | (0)
Economie