2014-10-31 21:01
Puterea
SOCIALIZARE
PDF Version
PRIMA PAGINA
2014-10-30

Nr.1129
Descarca pdf ▶
Puterea
Versiunea mobila ▶

Metodă nouă de ascundere a cheliei: Tatuarea scalpului, alternativa implantului de păr. VEZI FOTO!

Gabriela Dumba | 2013-01-24 18:30
Metodă nouă de ascundere a cheliei: Tatuarea scalpului, alternativa implantului de păr. VEZI FOTO!

Pe vremea bunicilor noştri se purtau perucile, un timp a fost la modă implantul de păr, soluţie la care şi în prezent recurg foarte multe persoane care se confruntă cu alopecia şi calviţia, însă procedeul este unul foarte costisitor şi nu toată lumea şi-l permite. Însă cercetătorii nu dorm niciodată şi continuă să găsească alte metode de a ascunde chelia sau cicatricele apărute în urma unor operaţii sau accidente, tatuarea scalpului fiind alternativa implantului de păr, o procedură de zece ori mai scumpă.

Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezintă o soluţie imediată pentru persoanele care suferă de calviţie sau alopecie, bărbaţi sau femei, indiferent de vârstă. Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reacţii adverse şi nu necesită perioadă de recuperare, constituind o alternativă viabilă pentru procedura de transplant de păr. Micropigmentarea scalpului recreează aspectul de foliculi de păr naturali, prin introducerea de pigmenţi minerali în piele, combinaţi pentru a se potrivi perfect nuanţei naturale a părului. Rezultatele sunt imediate şi permanente, după o singură şedinţă de tratament.

Maestrul Moshe Alul, cel mai renumit tattoo artist din Israel şi inventatorul tehnologiei de machiaj permanent Oron 57, a obţinut patentul pentru un dispozitiv revoluţionar: Rollerul pentru micropigmentarea scalpului. Rollerul este proiectat cu 56 de ace, minimizează durerea şi facilitează efectuarea tratamentului de micropigmentare a scalpului, reducând timpul de lucru cu 80% comparativ cu tratamentul clasic cu un singur ac. Prin simpla manevrare rapidă a rollerului pe scalp, este recreat aspectul de foliculi de păr naturali, distincţia dintre foliculii de păr reali şi cei recreaţi fiind practic insesizabilă. Inovaţia constă în faptul că tratamentul de micropigmentare a scalpului cu Rollerul durează numai 45 de minute, este necesară o singură şedinţă de tratament, iar efectul este permanent, neexistând riscul de decolorare, spre deosebire de tratamentele clasice cu un singur ac, ce durează aproximativ 3 ore, fiind necesare minim 6 şedinţe de tratament. Dispozitivul Oron 57 respectă cele mai stricte standarde de calitate şi este certificat oficial de autorităţile medicale din Europa (Comisia Europeană).

„Tratamentul de micropigmentare a scalpului se adresează persoanelor care suferă de calviţie, alopecie sau care vor să acopere cicatricele existente în urma intervenţiei chirurgicale de transplant de păr. În cazul persoanelor cu păr rar, tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acoperă regiunile problematice şi creează aspectul de păr des”, declară maestrul Moshe Alul. „Tratamentul de micropigmentare a scalpului îmbunătăţeşte considerabil înfăţişarea şi încrederea persoanelor care se confruntă cu lipsa sau căderea părului”, adăugă Alul.

Alopecia, un complex sever

Căderea părului este cea mai frecventă afecţiune cu care se confruntă bărbaţii, cu preponderenţă, dar şi femeile, fiind cauzată de factori genetici şi hormonali. Alopecia este resimţită de bărbaţi încă de la vârsta de 20-30 de ani, îmbătrânindu-i prematur, şi poate genera complexe severe. Procedura chirurgicală de transplant de păr implică numeroase riscuri: grefele de păr pot să nu fie acceptate de scalp, cicatricele rămase în urma tratamentului, infecţii, aspectul nenatural al părului. Tratamentul de micropigmentare a scalpului se dovedeşte a fi o soluţie imediată şi accesibilă pentru toţi cei care se confruntă cu lipsa sau căderea părului.


Mai multe imagini:
Bolnavii de diabet, inima, osteoporoza trebuie să aleagă cu grijă implantul dentar
zoom
Bolnavii de diabet, inima, osteoporoza trebuie să aleagă cu grijă implantul dentar
zoom
Bolnavii de diabet, inima, osteoporoza trebuie să aleagă cu grijă implantul dentar
zoom

Bolnavii de diabet, inima, osteoporoza trebuie să aleagă cu grijă implantul dentar
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site
ANDREEA
30 Ian 2013

unde se face o astfel de interventie?
DRAGOS
01 Feb 2013

Salut, unde pot gasi o astfel de clinica sau cabinet si cam ce preturi se practica?
Nume:
Comentariu:
Codul de siguranta: Random imagePublicitate.