2017-01-23 08:39


Countryman 4 All MINI, în evoluţie completă

 |  17:34
Countryman 4 All MINI, în evoluţie completă
MINI Cooper S Countryman 4 All defineşteevoluţia completă a unui autovehicul, de la maşinuţa-simbol a britanicilor, laun SUV Crossover cu inimă germană, capabil să răspundă oricărei cereri. Countrymaneste o maşină altfel. 4 all nu semnifică doar tracţiunea integrală permanentăde care dispune acest model de MINI, ci şi cele patru locuri bine delimitate pecare le oferă în habitaclu. Totul asezonat cu o caroserie care te duce cugândul la un autovehicul de clasa supermini. Însă doar atât, pentru că spaţiuleste specific unui SUV de oraş, iar motorizarea unui sportiv de sprint. Şioricum, originalitatea modelului întoarce capul pe stradă pasionaţilor demaşini.

Interior după dorinţă

MINI Countryman a fost anunţat în ianurie2010 şi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva din acelaşi an. BMW a pusmodelul în vânzare începând cu luna septembrie 2010, ca model al anului 2011.Cooper S semnifică prezenţa motorului pe benzină de 1.6 litri, cu turbină, caredezvoltă 187 de cai putere. Maşina în cinci uşi dispune de aceeaşi linie ca şioriginalul MINI, dar la o altă talie. Numai alăturarea de o altă maşină te facesă înţelegi proporţiile lui Countryman: peste 4,1 metri lungime, aproape 2metri lăţime şi 1,56 metri înălţime. Grila faţă este mai mare şi cu oînclinare mai pronunţată, ceea ce face ca modelul să aibă o atitudine maiagresivă. La interior, se remarcă cele patru locuri bine delimitate, care nulasă loc de cinci persoane. Scaunele sunt despărţite de o şină pe care se potmonta diverse gadgeturi, de la suport de ochelari şi pahare, la cotiere.Locurile din spate dispun şi ele de reglaj longitudinal şi al spătarului.Bordul este cel ştiut de la MINI, iar echiparea este marca BMW, adică nu lipseştenimic din ceea ce şoferul sau pasagerul şi-ar putea dori la îndemână.

Putere pură pe patruroţi

Capabilitatea lui MINICooper S Countryman 4 All se vede cu adevărat în teren. Suspensia tare îl facesă fie foarte ferm pe viraje, iar tracţiunea integrală să se descurce înmocirlă sau hârtoape sau să escaladeze diverse bolovănişuri. Cuplul motor de 260de Nm disponibil la turaţii cuprinse între 1.700 şi 4.500 de rot/min estetransmis în proporţie de 50/50la cele două punţi. Cum spuneam, MINICooper S Countryman 4 All este dispus şi la sprint. Cei 187 de cai putere propulseazămaşina de peste 1.450 de kg până la 100 de km/h în 7,9 secunde. Consumul de benzină se ridică undeva lazece litri la 100 de km în spaţiul urban şi coboară până la 6,5 litri în extraurban.Depinde foarte mult de reprizele de sprint şi dacă foloseşti indicatorul de labord care îţi sugerează schimbarea treptelor la optimul de consum. Maşina esteprevăzută şi cu un buton de Start/Stop automat, care opreşte motorul atunci când ajungem la stop, scotem dinviteză şi luăm piciorul de pe ambreiaj. Standard, Countryman vine echipat cu ABS, EBD, CBC, DSC, airbagurifaţă, laterale şi cortină. Preţurile pentruCountryman variază între 21.200 şi 29.800 de euro fără TVA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-04

Mai multe imagini:
Countryman 4 All MINI, în evoluţie completă
zoom
Countryman 4 All MINI, în evoluţie completă
zoom
Countryman 4 All MINI, în evoluţie completă
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image