2017-01-18 06:17

AUTO


Opel Combo, Doblo de la germani

 |  16:45
Opel Combo, Doblo de la germani
Fiat Doblo va avea ca rival un frate geamăn: Combo, de la Opel. Vehicululutilitar german va fi pus în vânzareîncepân cu luna februarie 2012. Versiuneapanel van este disponibilă acum în două variante de ampatament, 2,755 mm sau 3,105mm, ce conferă o lungime totală a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74metri, precum şi două înălţimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2,10m.Noul Opel Combo va fi disponibil şi în varianta versatilă autoturism-furgon, cucinci sau şapte locuri şi caroserie cu panouri sau vitrată.

Accesul la spaţiul de marfă, în variantele de furgon, se poateface pe o uşă sau pe două uşi glisante, în funcţie de opţiuni, dar şi prinhayon. Sunt disponibile, de asemenea, uşi duble, asimetrice. Pentru uneleconfiguraţii de panel van, poate fi instalată o trapă suplimentară în parteadin spate a acoperişului, pentru transportul scărilor, de exemplu. Volumulde încărcare este de până la 3.800 de litri, în varianta cu ampatament scurt(cu scaunul complet rabatat) şi 4.600 de litri, în cea cu ampatament mai lung.Înălţimea pragului de încărcare a fost redusă la 54,4 cm, iar sarcina utilă afost crescută o tonă.

Patru diesel şi o benzină

Noul Opel Combo va fi disponibil cu cinci variante demotorizare: patru motoare diesel şiunul pe benzină. Gama de motoarediesel cuprinde unităţile 1.3 CDTI şi 1.6 CDTI, fiecare dezvoltând o putere de66kW/90 cp, precum şi o variantă 1.6 CDTI cu puterea de 77 kW/105 cp şiunitatea deosebit de performantă 2.0CDTI, care dezvoltă o putere de 99kW/135 cp. Motorul de 1,4 litri, pe benzină, dezvoltă o putere de 70 kW/95 cp. Motoarelepe benzină şi varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuală cucinci trepte de viteză, iar unităţile CDTI mai puternice sunt prevăzute cu otransmisie manuală cu şase trepte de viteză.

Toate sistemele de propulsie sunt disponibile opţional cufuncţia Start/Stop, care reduce suplimentar consumul de carburant şi nivelulemisiilor poluante. Combo include un număr mare de echipamente standard, cum arfi închiderea centralizată, servodirecţia, coloana de direcţie reglabilă înînălţime şi adâncime, geamurile cu acţionare electrică şi scaunul şoferuluireglabil în patru direcţii (opţional este disponibilă şi posibilitatea reglăriiîn înălţime), precum şi un airbag pentru şofer, sistem de frânare cu ABS şi unkit pentru repararea pneurilor. Varianta de autoturism Combo poate ajunge pânăla şapte locuri şi va fi disponibil cu nivelul de echipare Essentia, Enjoy sauCosmo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image