2019-05-21 06:10


Călin Ciortan a dominat calificările etapei de DRIFT de pe Transalpina

 |  18:20
Călin Ciortan a dominat calificările etapei de DRIFT de pe Transalpina

Triplul campion național și dublu campion european la drift, Călin Ciortan, a obținut cel mai bun punctaj în calificările de pe Transalpina, acolo unde anul trecut a obținut și titlul.

Nu mai puțin de 43 de piloți din România, Ungaria, Polonia și Bulgaria au fost prezenți la startul rundei a treia din Campionatul Național de Drift. Deși a început cum nu se poate mai rău, din cauza căderilor masive de precipitații, etapa a avut parte de o serie de calificări spectaculoase în partea a doua a zilei de ieri, atunci când soarele a revenit pe Transalpina și spre bucuria celor peste 1.000 de spectatori care până atunci au înfruntat vremea.

Pe un BMW de aproximativ 700 de cai putere, Ciortan a adunat 88 de puncte în calificări și a terminat pe prima poziție. Locul secund a fost ocupat de ungurul Csaba Vigh, vicecampionul etapei de la Mariapocs, cu 81 de puncte. Deși, pentru prima dată în România, acesta a smuls ropote de aplauze din partea fanilor, care au apreciat stilul său spectaculos. Podiumul calificărilor a fost completat de Răzvan Frățianu, cel care și anul trecut făcea o figură extrem de frumoasă pe Drumul Regelui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-18

TAGURI: calin ciortan, drift, transalpina, campionatul national de drift
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri