2019-05-21 00:31


De ce s-a RETRAS din Liga Europei Centrale vicecampioana României la BASCHET feminin

 |  14:24
De ce s-a RETRAS din Liga Europei Centrale vicecampioana României la BASCHET feminin

Cum problemele financiare în sportul românesc sunt la ordinea zilei, acestea nu aveau cum să ocolească nici pe vicecampioana României la baschet feminin, Universitatea Cluj. Oficialii grupării ardelene au luat decizia de a retrage echipa din Liga Europei Centrale, competiție care urma să debuteze la sfârșitul acestei săptămâni.

Astfel, țara noastră va fi reprezentată de formațiile ICIM Arad, Olimpia Brașov, CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia. Universitatea Cluj va continua sezonul 2017-2018 doar în Liga Naţională şi Cupa României.

Pentru ”U” Cluj ar fi fost o revenire în cupele europene după 13 ani, în 2004 jucând în FIBA Europe Cup, însă cu un bilanţ negativ în grupa D (şase înfrângeri în şase partide). Anterior, în intervalul 1982-1991, Universitatea Cluj a evoluat în Cupa Campionilor Europeni şi o dată ân Cupa Liliana Ronchetti.

Organizatorii CEWL au anunţat că celelalte participante în CEWL sunt Basket Brno (Cehia), SBS Ostrava (Cehia), BC Pharmaserv Marburg (Germania) şi Flying Foxes (Austria).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: universitatea cluj, retragere, liga europa, baschet feminin, vicecampioana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THERESA WILLIAMS
12 Oct 2017

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin drogunduspellcaster@gmail.com
Random imageUltimele stiri