2019-01-18 18:48


Andreea Mantea, pusă pe liber de şefi

 |  19:21
Andreea Mantea, pusă pe liber de şefi

Până de curând, Andreea Mantea a fost o prezenţă zilnică pe micul ecran. Ea i-a ţinut locul Mirelei Boureanu Vaida la reality show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, şi a prezentat ultimul sezon „Burlacul”. Acum, însă, bruneta a intrat în concediu pe perioadă nedeterminată. Cum în scurt timp va aduce pe lume primul său copil, Andreea va sta pe bară o vreme pentru a se ocupa de micuţul ei.

Vedeta va fi nevoită să se ocupe şi de silueta ei şi să tragă din greu pentru a da jos cele peste 10 kilograme acumulate în timpul sarcinii. Chiar dacă va avea mult timp la dispoziţie să se refacă, Andreea va pierde însă producţii importante, care se vor lansa în această vară. Una dintre ele este şi următoarea ediţie „Burlăciţa”, care va ajunge pe mâinile altcuiva, bruneta pierzând astfel şansa să fie gazda show-ului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: andreea, mantea, mireasa, pentru, fiul, meu, burlacul
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
08 Mai 2015

Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
TARANISTUL
12 Mai 2015

Santu-i sant si fara sef,chiar daca sefu-i sef si-n sant.Curva-i curva pana moare cu slujba,sau fara slujba ajutatoare!
Random imageUltimele stiri

loading...