2018-07-22 02:10


Aprodu lui Oprea, vătaful lui Daea

 |  15:25
Aprodu lui Oprea, vătaful lui Daea

Imediat după ce Petre Daea a fost numit ministru al Agriculturii, în cabinetul Grindeanu, pe susținerea venită de la baronii de Olt și Giurgiu, Paul Stănescu și Niculae Bădălău, el a început să-și facă echipă.

Printre primii aduși de Daea în Ministerul Agriculturii, pe funcția de secretar general, a fost Constantin Ilie Aprodu, de la Curtea de Conturi a României, un apropiat a lui Gabriel Oprea. De fapt, Aprodu a revenit că secretar general în acest minister, întrucât el a mai ocupat această funcție și în perioadă 2001-2004, când Daea a fost secretar de stat și, ulterior, pentru doar șase luni de zile, chiar ministru. La ora actuală, Aprodu este cel care taie și spânzură în Ministerul Agriculturii, mai ales că Daea este mai mult plecat prin țara. Pe lângă faptul că Aprodu face toate cărțile în minister, angajații sunt oripilați de comportamentul de birjar al acestuia și de limbajul său de mahala. Pe scurt, cine nu-l ascultă zboară imediat din funcție. Daea știe de comportamentul și aranjamentele lui Aprodu, dar n-are ce face, că deh, Aprodu este omul are spate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-23

TAGURI: petre daea, aprodu, oprea, ministerul agriculturii

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO TARA DE MARLANI
22 Ian 2018

Aprodu PURICE CE POATE FI GASIT LA IZMEN(E)ARU OPREA , AMANDOI AU FRUNTE LATA UNDE INCAP CEL MULT 1,5 NEURONI. Ro este capturata de borfasi ,ticalosi, nemernici, cretini, semidocti, neispraviti, gunoaie umnae, etc
ANTIPROSTI
06 Mar 2018

Ok, si se schimba ceva? Nimic! Parca ar fi singurul ! Hai sa nu ne mai minunam ! :)))
Random imageUltimele stiri

Apa Nova