2019-03-23 09:00


Apropo de defăimarea lui Dragnea

 |  15:01
Apropo de defăimarea lui Dragnea

O bună prietenă a Bursei Zvonurilor, ziaristă cu mare experiență, deapănă o amintire apropo de defăimarea lui Liviu Dragnea: „Înainte de alegerile din 2000, CNSAS a dat primele verdicte de colaboratori ai Securității dintre politicieni.

Între ei, unul luase bani de la Securitate pentru că și-a turnat colegii de pușcarie. Înainte ca legea sa fie declarată neconstituțională, la cererea lui Voiculescu și Andon, politicianul la care mă gândesc a dat în judecată CNSAS și a câștigat...pe procedură! La alegerile următoare, cum omul era implicat în politica mare, când îi rosteam numele, mai aminteam de securismul lui. Surpriză, mai mulți colegi de ai omului amenințau cu CNA dacă mai amintim de verdictul CNSAS în cazul senoirului lor, fluturând decizia aia pe procedură a instanței. Efectul, după 16 ani, este că nimeni nu mai asociază numele lui Quintus cu colaborarea cu Securitatea, ca să nu-l defăimeze. Poate doar ziariștii vremii mai rostesc în gând atunci când este invocat președintele de onoare al PNL...pe procedură!”. aminteam si de securismul lui. Surpriza, mai multi colegi de-ai lui amenintau cu CNA daca mai amintim de verdictul CNSAS in privinta seniorului lor, fluturand decizia aia pe procedura a instantei. Efectul, dupa 16 ani, este ca nimeni nu mai asociaza numele lui Quintus cu colaborarea cu Securitatea, ca sa nu-l defaimeze. Poate doar ziaristii vremii mai rostesc in gand, atunci cand este invocat presedintele de onoare, cu naduf..."pe procedura"!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-14

TAGURI: bursa, zvonurilor, defaimare, liviu dragnea, securitate, quintus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
10 Feb 2016

PSD E UN PARTID PE CALE DE DISPARITIE...PLIN DE BARONI A CIUMEI ROSII CU TINICHELE DE COADA...ANTI-ROMANIA,UN PARTID AL CIOCOILOR NKVD-ISTI...PLIN DE PUSCARIASI SI DE PUSCARIABILI PROVENITI DIN CLICA NKVD-ISTA A LUI ILIESCU-BRUCAN....ADICA ARIPA NKVD-ISTA-KOMINTERNISTA A FOSTULUI P-C-R...CEA MAI NENOROCITA SI STALINISTA COMBINATIE DE TICALOSI...ORICE ALTA TARA LE DADEA CONDAMNAREA LA MOARTE PENTRU INALTA TRADARE SI SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE...SI CONFISCREA COMPLETA A AVERII...EXACT CE AU FACUT EI CU CEAUSESCU
MARIAN
17 Feb 2016

Analizez personal stirile si am tras o concluzie. Unele legi emanate de anumite "personulitati" au cateodata asazisul gir ori complicitatea prin tacere a presedintelui. Se cam aduna. De ex legea alegerilor locale , unde PNL a votat un singur tur , iar presedintele tace ca porcu-n papusoi. oare ce se intampla la Sibiu daca ar avea loc alegeri 2 tururi???? Oare cine nu suporta in acest moment stirile negative si defaimarea??? Aii???? parca devine retorica intrebarea.
MARIAN
17 Feb 2016

Sa nu uit. Daca candideaza Basescu la Bucuresti eu prevad ca ori il castiga ori castiga Firea cu ajutorul lui( el rupand voturi de. la PNL) Personal credeam ca Macovei va lua capitala.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...