2019-04-24 14:18


„Armata” de postaci a lui Cioloș

 |  14:17
„Armata” de postaci a lui Cioloș

Fostul premier Dacian Cioloș, acum lider al noului partid PLUS, este disperat după imagine și, ca atare, nu se dă înapoi de la nimic din ceea ce i-ar putea aduce o brumă de notorietate.

Astfel, potrivit informațiilor noastre, într-un imobil din Capitală, vreo 60-70 de “postaci” lucrează zilnic, în schimburi, la cosmetizarea on-line a imaginii lui Dacian Cioloș. Așa se explică și creșterea lui Cioloș și a noului său partid în anumite sondaje, urmărindu-se ca, la alegerile europarlamentare, fostul premier să obțină un fotoliu la Bruxelles. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-07

TAGURI: ciolos, postaci, europarlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ȘUțU DE GHIULURI
04 Mar 2019

Șeful postacilor lui Cioloș este un condamnat pentru furt de ghiuluri și telefoane pe nume Ionuț Filimon, actualmente consilier local PNL. http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/echipa-de-postaci-ai-lui-ciolo-angaja-i-la-palatul-victoria-e-condus-de-un-condamnat-pentru-furt-de-telefoane-i-ghiuluri-584815
CÂND AI FOST MIEZUL
06 Mar 2019

ȘI N-AI FĂCUT NIMIC, POATE RĂU, SAU MAI RĂU....CE MAI VREI? BICE PE SPINARE? CREMĂ DE PANTOFI CA SĂ-ȚI LUSTRUIEȘTI MUIANUL BĂȘIT, GĂURIT?! SYCTIRRR!
Random imageUltimele stiri


STARBAG