2019-02-20 09:52


Blaga va reveni în forță la butoanele PNL

 |  16:18
Blaga va reveni în forță la butoanele PNL

Numărul organizațiilor județene care sunt nemulțumite de prestația lui Ludovic Orban în fruntea PNL crește de la o săptămână la altă.

Potrivit informațiilor noastre, organizațiile locale păstorite de baroni proveniți din PDL, cum ar fi cele din Transilvania dar și câteva din Moldova, vor ca până-n toamnă să-l debarce pe Orban. Cel care a declanșat răzmerița împotriva lui Orban este fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, care a constatat că președintele PNL n-a respectat înțelegerea dintre cei doi, adică să-I ofere un loc eligibil la europarlamentarele de anul viitor, deși el a fost cel care l-au ajutat enorm să preia șefia liberalilor. Ca atare, Blaga a sunat adunarea greilor din PNL proveniți din PDL, adică a lui Gheorghe Falcă, George Scripcaru, Mircea Hava, Emil Boc, Gheorghe Flutur și a încă câțiva, ca să impună conducerii PNL convocarea unui congres extraordinar pentru debarcarea lui Orban. Din informațiile existențe la ora actuală, din toamnă, noul președinte al PNL va fi Dan Motreanu,, iar Vasile Blaga va fi secretarul general al liberalilor.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-15

TAGURI: blaga, pnl, pdl, orban
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PFIU DRACE!
12 Iul 2018

Regina vămilor?! Ce dracu! Bă nesătulule! Du-te-n pizda mă-tii de portocaliu nesătul! Dacă ești agent CIA, crezi că-ți merge la nesfârșit? Ai tupeu, nu glumă! Buldog turbat!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...