2018-07-20 00:36


BURSA ZVONURILOR: La Cioroianu

 |  21:00
BURSA ZVONURILOR: La Cioroianu

Decanul Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Bucureşti (UB), Adrian Cioroianu, intenţionează să transforme o bibliotecă de la sediul din centru al instituţiei de învăţământ superior într-un cafe-bar. În barul care ar fi plasat chiar în cadrul clădirii Universităţii Bucureşti vor avea acces şi persoane din afară, nu doar studenţii UB. Cioroianu nu se află la prima tentativă de a înfiinţa un bar în cadrul universităţii. Fostul ministru de Externe a mai încercat să convingă rectoratul să transforme în cafe-bar un depozit de carte de la subsolul aceleiaşi clădiri.

Irinel Popescu, în locul lui Voiculescu

Şeful Clinicii de Chirurgie şi Transplant Hepatic al Institutului Fundeni, doctorul Irinel Popescu, este aşteptat să câştige fotoliul de senator din Colegiul 4, rămas vacant după demisia conservatorului Dan Voiculescu. Asta numai după ce se va face şi membru al Academiei Române, o altă poziţie importantă pe care o va ocupa începând cu 28 martie, când va avea loc Adunarea Generală a membrilor Academiei. Întâi academician şi pe urmă parlamentar!

Amploiaţii îşi finanţează senatorii

Ca să nu-şi taie din banii de cazare, senatorii au decis să scadă cu 7-10% salariile tuturor funcţionarilor care îi deservesc. Din cauză că Statutul senatorilor şi deputaţilor a fost declarat neconstituţional, Parlamentul are mari probleme în a-şi acoperi cheltuielile. Mai ales că parlamentarii s-au înmulţit la 588 în loc să scadă la 300.

Citeşte şi:

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-06-13

TAGURI: bursa zvonurilor, adrian cioroianu, universitatea bucuresti, senatori, irinel popescu, dan voiculescu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova