2018-07-19 06:40


BURSA ZVONURILOR: Se taie salarii în TVR

 |  21:00
BURSA ZVONURILOR: Se taie salarii în TVR

După concedierea câtorva sute de oameni, şi nu dintre cei care nu făceau nimic, conducerea TVR pregăteşte o altă surpriză. Mai exact, tăierea salariilor, care va fi una consistentă. Dar, ca de obieci, nu pentru toată lumea. Şefii din TVR nu au prezentat o grilă de reducere sau un procent care să fie valabil pentru toată lumea. Deocamdată, au început discuţiile individuale. Şi cum marjele de tăiere nu corespund, este de presupus că fiecăruia i se va tăia o sumă proporţională cu simpatia de care se bucură din partea şefului. Oamenii din postul public de televiziune condus de Claudiu Săftoiu (foto) nu îşi explică de ce li se taie salariile, după ce au rămas fără ore suplimentare, în condiţiile în care au fost daţi afară aproape opt sute de oameni, iar Parlamentul a acceptat reeşalonarea datoriilor pe şapte ani. Şi să nu uităm că şeful cel mare din TVR acceptase să îi finanţeze un film lui Sergiu Nicolaescu cu aproape 400.000 de euro. Dar n-a mai fost cazul.

Austriecii şi francezii se bat pe gazul românesc

Gazele naturale au ajuns măr al discordiei între operatorii de pe piaţă. Ultima dispută se înregistrează între OMV Petrom şi GDF Suez, cunoscută prin Distrigaz Sud. De la apariţia termocentralei de la Brazi, construită şi operată de Petrom, reţelele din sudul ţării nu mai ajung pentru toată lumea. Şi nici gazul, care este dorit pentru producţia de energie electrică, mult mai profitabilă decât gazul natural. În aceste condiţii, GDF Suez este foarte supărată pe OMV Petrom, pentru că facilităţile de care dispun austriecii le afectează afacerile francezilor de la Distrigaz. Mai ales de când OMV Petrom s-a implicat mai mult în activitatea de distribuţie, zona de operare suprapunându-se pe aria de activitate a Distrigaz Sud.

Antonia şi-a enervat soacra

Într-una din zilele trecute, Antonia a susţinut un concert la Roma, dar nu s-a dus să-şi viziteze copilul, care se află în grija bunicilor de mai bine de trei luni. Pentru că o iubesc pe fetiţă mai mult decât orice, rudele soţului au dus-o pe aceasta la Roma pentru a-şi vedea mama. Atitudinea de indiferenţă a Antoniei a scos-o din minţi pe mama fostului soţ, care i-a reproşat că se comportă iresponsabil pentru o mamă.  De asemenea, femeia a avertizat-o pe interpretă că, dacă va continua aşa, riscă să nu-şi mai vadă fetiţa curând. Antonia şi-a cerut scuze, nu înainte de a-şi asigura soacra că fetiţa nu va duce lipsă de nimic, chiar dacă ea va fi foarte ocupată din cauza concertelor.

Citeşte şi:

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-07-31

TAGURI: bursa zvonurilor, OMV Petrom, gaze, antonia, tvr

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova