2019-01-20 18:10


CardAvantaj agresează românii

 |  19:49
CardAvantaj agresează românii

Credit Europe Bank ne oferă un seviciu aparent avantajos, dar care se dovedeşte a fi extrem de costisitor: cartea de credit CardAvantaj. Deşi nu doreşti să ai vreo legătură cu serviciul prin care banca Credit Europe îţi promite marea cu sarea, dar care de fapt îţi scoate bani din buzunar cu o dobândă ucigătoare şi care s-a dovedit a fi un privilegiu doar pentru bancheri, primeşti regulat mesaje pe adresa personală de pe net.

Extrem de parşivă, scrisoarea virtuală se termină cu informaţia: “Acest email este trimis de către Credit Europe Bank. Dacă nu mai vrei să fii informat pe viitor de ofertele CardAvantaj, accesează acest (foto)”. Dacă vă consideraţi asasinaţi digital de Credit Europe şi doriţi să scăpaţi de agresivitatea instituţiei bancare daţi clik pe link-ul indicat. Din nefericire pentru dumneavoastră, nu sunteţi automat dezabonat, ci sunteţi invitat să comentaţi şi să trimiteţi sugestii printr-un mesaj nu înainte de a pune la dispoziţia băncii numărul personal de telefon. Cum era de aşteptat, BNR se face că nu vede agresivitatea băncii Credit Europe, iar CardAvantaj continuă să încarce adresele de email cu mesaje mârşave.

Ponta spre Moscova

Victor Ponta este foarte aproape să perfecteze o vizită oficială la Moscova în luna octombrie. Prin asta i-ar da o usturătoare palmă coabitantului Traian Băsescu, care deunăzi declara că s-ar duce cu drag la Putin, dar nu are invitaţie. Vizita ministrului de Externe, Titus Corlăţean, la Moscova şi întâlnirea cu omologul rus, Serghei Lavrov, este un prim pas făcut în direcţia reîncălzirii relaţiilor dintre Rusia şi România. S-a stabilit că trebuie întocmit şi semnat de urgenţă un acord economic bilateral. Aşa că Ponta are toate şansele să-i ia faţa lui Băsescu, perceput de Kremlin ca inamicul numărul unu al intereselor ruseşti în zona Mării Negre.

Fata lui tata Vlasov

Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) are ca prim-vicepreşedinte pe Vanda Anamaria Vlasov, fata lui tata, Mihai Vlasov, care conduce Camera şi propune membrii Curţii. Conştienţi de acest nepotism flagrant, tot mai puţini manageri de mari companii apelează la arbitrajul  Curţii CCIR. În rândul organismelor omoloage de la Paris, Geneva etc., imaginea Curţii de Arbitraj a României este la genunchiul broaştei. Vă închipuiţi de ce? Tata Vlasov e contestat de tot mai multe camere judeţene, pentru că a transformat-o pe cea naţională în moşie proprie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15
Citeste si:
Caracter de Fenechiu

TAGURI: Cardavantaj, mihai vlasov, camera de comert, ponta, moscova, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ACTUALUL
12 Iul 2013

Nimic nou sub soare. BNR nu vrea in ruptu'l capului sa protejeze romanii si sa puna STOP ilegalitatilor comise de bancheri. Guvernatorul Mugur Isarescu practica jocuri financiare murdare pe spinarea contribuabililor. Si, culmea, pentru ca stie sa'si cosmetizeze imaginea, Isarescu este respectat de romanii prost informati.
Random imageUltimele stiri

loading...