2018-12-15 07:19


Cardul de sănătate, sfârşitul lui Bănicioiu

 |  20:02
Cardul de sănătate, sfârşitul lui Bănicioiu

Îl ştiţi pe Nicolae Bănicioiu? E ministru al Sănătăţii în România. S-a lăudat cu cel mai mare proiect din ţară după 1989 – cardul de sănătate. Cel pentru care au fost umiliţi la cozi interminabile românii, neputând beneficia de serviciile de sănătate pentru care plătesc.

„Concluzia este că a fost prost pregătită implementarea cardului. Dacă vreţi, mai exact, consider în continuare că populaţia a fost insuficient de bine informată”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, după o discuţie cu Bănicioiu.

Anterior, ministrul o dăduse din colţ în colţ pe la tv: „Eu spun că nu e o problemă de implementare. (...) A fost şi comunicat destul de mult. (...) E un sistem nou şi complicat”. Bănicioiu a reamintit şi alte cazuri, precum al reţetei electronice, care au dat mari bătăi de cap românilor. Adică, vrea să spună domnul ministru, cetăţenii sunt oricum obişnuţi cu lucrul prost făcut.

Cât despre premierul Victor Ponta, şeful lui Nicu, acesta a preferat să nu se mai complice și a dat vina pe o televiziune.

Lucrurile însă nu s-au terminat aici. Bursa Zvonurilor a fost informată că „neamţul” ar fi cerut capul lui Bănicioiu. Ponta ar fi tentat să accepte, mai ales că numirea unui nou ministru ar acoperi scandalul cardului de sănătate și l-ar trece în contul „grelei moșteniri” lăsate de Bănicioiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: cardul, sanatate, ministru, nicolae, banicioiu, bursa, zvonurilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JEANNA KYZDA (COPILĂ DÎN POP
20 Mai 2015

ÎL DOARE-N ”CARD” PE BĂNICIOIU ”DĂ” ZBORȘELILE VOASTRE ”DĂ” HOMLEȘI AMEȚIȚI DE FOAME!
Random imageUltimele stiri


loading...