2018-02-18 22:05


Câte ceva despre candidatul ”Tianu”

 |  17:51
Câte ceva despre candidatul ”Tianu”

A venit vremea anunțurilor intențiilor de a candida la primării. Numai săptămâna asta, Bursa Zvonurilor a aflat că fostul ziarist Ovidiu Zară ar vrea să ocupe fotoliul eliberat de Piedone, iar Adrian Thiess și Sebastian „Tianu” Burduja se gândesc să candideze la Primăria Generală. Cel din urmă, care este mai puțin cunoscut, își va face și partid, susținut de Fundația Caesar, în scurtă vreme. El este fiul lui Marinel Burduja, fost Prim Vice-Președinte al Raiffeisen Bank. Tatăl a lucrat înainte de ’89 în comertul exterior, apoi a cochetat cu politica o vreme, fiind deputat (independent spune el, din partea FSN spune site-ul Camerei Deputatilor). Marinel a făcut parte, zice gura târgului, din anturajul lui Dan Voiculescu.

Sebastian Burduja este membru fondator al Ligii Studenților Români din Străinătate. Pentru a ne face o idee despre această Ligă, să ne întoarcem cu câțiva ani în urmă, atunci când s-a lansat LSRS. Evenimentul s-a “desfășurat sub cele mai bune auspicii, într-o atmosferă destinsă dar elegantă, și în compania unor importante personalități ale vieții publice din România” (dupa cum ne anunța site-ul asociației) și la care au participat “invitați de marcă, de la Vicepreședintele Senatului României, Ministrul Educației și trimisul special al Ministrului Afacerilor Externe, la reprezentanți ai mediului de afaceri (NNDPK; ASESOFT; Raiffeisenbank), ai mediului neguvernamental (Fulbright, CampusFrance, Strada32, FACIAS) ș.a.m.d.”.

Sa clarificam cine au fost participanții “la acest eveniment unic in viata mondena bucureșteană”:

Vicepreședintele Senatului României: Dan Voiculescu

Ministrul Educației: Ecaterina Andronescu, senator PSD.

Trimisul special al Ministrului Afacerilor Externe (Cristian Diaconescu, PSD la acea data) Dumitru Preda, Director al Direcției Originarii din România din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Tatăl lui Dragoș Preda, vicepreședinte LSRS.

Reprezentant al mediului de afaceri: Marinel Burduja, Prim Vice-Președinte al Raiffeisen Bank.

Alt “invitat de onoare”: Mihai Gâdea, Directorul Televiziunii „Antena 2” si jurnalist cu “reputație”.

Mircea Chelaru, general în rezervă, fost șef al Marelui Stat Major, fost președinte PUNR, fost vicepreședinte al Partidului.

E suficient ca să vă faceți o părere despre candidatul „Tianu”? Dacă nu, Bursa Zvonurilor mai are marfă!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: bursa zvonurilor, candidat, primarie, ovidiu zara, adrian thiess, sebastian „tianu” burduja

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EEE
16 Iun 2016

eeerrrrrr
NU CONTEAZA
16 Iun 2016

Asa ceva nu se poate, cat tupeu sa ai, cu asemenea radacini nesnatoase si cu asemenea asistenta la lansare ? Pai cine o sa puna botul ? Doar nestiutorii, dar aia sunt putini... Mai bine de o mie de ori Marian Munteanu, macar asta a fost bagat in coma de prietenii lui Voiculescu, Andronescu, Gadea, etc...
Random imageUltimele stiri


Apa Nova