2019-02-21 18:29


Câte ceva din listele de candidaţi ale PSD Bacău

 |  20:01
Câte ceva din listele de candidaţi ale PSD Bacău

PSD nu va avea candidaţi-surpriză pe listele pentru alegerile parlamentare, iar Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii se va reuni, săptămâna viitoare, pentru a aproba listele, a declarat social-democratul Florin Iordache, preşedintele Camerei Deputatilor.

Florin Iordache are dreptate, măcar în cazul listei de candidaţi a PSD Bacău. Numai pesedişti unul şi unul, dar să-i luăm pe rând, pentru că Bursa zvonurilor i-a aflat pe câţiva.

Miron Alexandru Smarandache, locul 2 la Senat, se află în incompatibilitate din 20 decembrie 2012, întrucât deţine simultan funcţia de deputat şi pe cea de administrator la SC PETROFLAX DISTRIBUTION SRL.

Gabriel Vlase, locul 1 la Camera Deputaţilor, foloseşte informaţii obţinute în calitatea de membru al comisiei SRI pentru a da la o parte posibilii concurenţi din PSD. Aşa a reuşit să-şi treacă şoferul, Costel Dunava, pe locul 6 pe lista pentru deputaţi.

Ilie Floriu, locul 3 la Camera Deputaţilor, a fost dat afară din Ministerul de Interne. Are şi un dosărel penal, 6825/110/2012. Este cunoscut de pe vremea când activa în Ministerul de Interne ca spaima femeilor lăsate gravide de interlopii băcăuani…Preşedintele Liviu Dragnea îi poate cere amănunte, dacă este curios.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-22

TAGURI: liste, candidati, psd bacau
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Oct 2016

E BINE CA PSD ARE PE LISTA PRLAMENTARA SI BOSCHETARI...........
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...