2018-12-16 05:46


Ce are de gând socrul lui Robert Turcescu

 |  14:33
Ce are de gând socrul lui Robert Turcescu

Luni, 25 ian 2016, a fost, după propriile vorbe, o zi specială pentru Dumitru Nuțu (foto), socrul celebrului jurnalist Robert Turcescu. A devenit membru al Mișcării Populare și candidat al acestei formațiuni pentru funcția de primar al comunei Tia Mare, județul Olt.

Comuna Tia Mare, formată din cele trei sate, Tia Mare la mijloc, Potlogeni la nord, și Doanca la sud, este situată pe malul drept al râului Olt, în Câmpia Romanațiului, în colțul de sud-est al fostului județ Romanați, inclus din anul 1968 în județul Olt, pe drumul județean modernizat DJ642 nord, Stoienești-Izlaz, la km48+300 (în centrul satului Tia Mare). La nord se învecinează cu comuna Cilieni, la est cu râul Olt cu lunca sa, dupa care urmează satele Uda Clocociov, Uda Paciurea, la sud comuna Izbiceni, iar la vest moșiile orașului Corabia cu satul Tudor Vladimirescu și moșia comunei Vișina. Comuna are o suprafață de 16,7 km pătrați. Locuitorii au ca principală ocupație agricultura cu ramurile ei: cultura cerealelor, legumicultura și creșterea animalelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31

TAGURI: robert turcescu, socru, tia mare, miscarea populara, primar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA
27 Ian 2016

FACI BANI LA TINE ACASA ! Cautam urgent colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere . Oferim tot sprijinul necesar si seriozitate maxima . Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe sa lucrati si sa castigati bani. Pentru detalii, la adresa micadeac@yahoo.com
Random imageUltimele stiri


loading...