2018-10-15 20:32


Cele cuvenite groparilor stațiunii Băile Herculane!

 |  16:11
Cele cuvenite groparilor stațiunii Băile Herculane!

Ar fi bine dacă ar fi zvon, dar realitatea arată că stațiunea Băile Herculane este pe butuci. Firma ce a realizat această performanță demnă de o anchetă DNA este HERCULES SA, care în decembrie a intrat oficial în insolvență.

Înscrierea la masa credală se face până  pe 25 ianuarie. Unul dintre creditori susține că are documente privind transferurile patrimoniale efectuate de SC HERCULES SA, în perioada 2009-2015, cu încălcarea interdicţiei impuse de judecătorul sindic în dosarul de insolvenţă al SC ARGIROM INTERNATIONAL SA, care deține 61 la sută din HERCULES și este în insolvență din 2008. ARGIROM este deținută de cunoscutul om de afaceri din perioada de aur a PSD, Iosif Armaș, ginerele părintelui alimentației raționale ceaușiste și ministru pedeserist al Sănătății Iulian Mincu. Privatizarea care a distrus Băile Herculane a fost făcută de Armaș în mandatul de ministru PDSR la Turism a actualului analist TV Dan Matei Agathon. Bursa Zvonurilor le urează, cu prilejul intrării în 2016, „La mulți ani!” celor doi gropari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-17

TAGURI: bursa zvonurilor, baile herculane, insolventa, hercules
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN TURIST
18 Ian 2016

Pariul cu turismul a fost pierdut demult. Locatia pe gestiune si mai apoi privatizarea s-a facut pe grupuri de interese si nu pe dorinta de sustine aceste perle ale turismului de alta data. Turismul social a existat doar pe hartie, dar in realitate toate statiunile turistice balneare nu au avut un statut anume, cu facilitati si planuri de dezvoltare pe 15-30 de ani. Redeventa pe ape minerale, mofete, namoluri, etc. o incaseaza centralizat o asa agentie nationala a resurselor, in loc sa fie incasata la nivel local, pentru a avea venituri de dezvoltare. Pentru toate pierdurile din turismul balnear nu a platit nici un ministru si nici alte institutii centrale.
Random imageUltimele stiri


loading...