2018-12-15 09:11


Centrul Vechi se mută în Floreasca şi Dorobanţi

 |  18:37
Centrul Vechi se mută în Floreasca şi Dorobanţi

Dorobanţi, raiul beizadelelor şi al piţipoancelor până prin 2009, e pe cale să-şi recapete clienţii care îşi mutaseră cuiburile prin cârciumile şi cluburile din Centrul Vechi.

După tragedia din Colectiv, multe firme din zona Lispcani au tras obloanele, nemaiavând voie să funcţioneze în clădiri cu risc seismic.

Mai mult, se pare că aleşilor locali le-a dat Bursa Zvonurilor gândul bun la început de decembrie 2015, când cerea refacerea expertizelor imobilelor din Centrul Vechi. Cum se prefigurează ca rezultatele să arate că multe alte clădiri sunt un real pericol pentru cetăţeni, patronii barurilor au hotărât că ar fi bine să-şi mute afacerea în altă zonă.

Cum pe bulevardul Decebal, o altă zonă de promenadă, nu mai sunt spaţii disponibile, Bursa Zvonurilor a fost informată că agenţiile imobiliare sunt asaltate pentru oferte de chirii în zona Floreasca/Dorobanţi.

De altfel, pe străduţele din Floreasca au apărut deja noi crâşme care vor să atragă corporatiştii aflaţi la o aruncătură de băţ, în Pipera.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: centrul vechi, floreasca, dorobanti, bursa zvonurilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...