2019-01-20 15:09


Cine l-a lăsat pe DRAGNEA la greu

 |  11:26
Cine l-a lăsat pe DRAGNEA la greu

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc luni, a fost una extrem de tensionată, iar toți participanții au fost obligați să-și lase telefoanele în afara sălii de ședință, mai exact într-un coș.

Surprinzător, deși se zvonea că la ședință se va juca chiar soarta lui Dragnea în fruntea partidului, o serie de lideri PSD cu mare greutate au ales tocmai acum să lipsească. Potrivit surselor noastre, printre cei care au absentat s-a numărat Gabriela Firea - liderul PSD București, Olguța Vasilescu - ministrul Muncii, Claudiu Manda - președinte PSD Dolj, dar și mai mulți primari de sectoare din București, în frunte cu Robert Negoiţă, Gabriel Mutu și Daniel Băluţă. Oare de ce au lipsit? 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11

TAGURI: dragnea, olguta vasilescu, firea, negoita, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Ian 2018

"Un mediator este cineva care hrăneşte un crocodil, sperând că va fi ultimul care urmează să fie mâncat." -- Winston Churchill "Singura condiţie pentru triumful răului este pasivitatea oamenilor de bine." -- Edmund Burke
PRESS
09 Ian 2018

Dragnea este cel mai nenorocit .asta un infractor si un mincinos cronic a distrus totul in romania.asta trebuie prins si legat in lanturi.20 ianuarie poate fi ziua in cara romanii sa scape de aceasta haita de infractori periculosi.trebuie intrat peste ei in parlament ,in guvern si alergati pe strazi ca niste ciumati ce sunt.isi bat joc de romani in fiecare zi.cresteri de preturi, taxe inventate .
@PRESS
09 Ian 2018

Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???… Romania este condusa si dupa zeci de ani, de catre CRIMINALI-REVOLUTIONARI(cu merite deosebite) pentru ca DOSARELE, LOVITURII DE STAT din dec 1989 SI MINERIADELOR din anii ‘90 SUNT IN ADORMIRE in fisetele PROCURATURII tarii platita cu “bani grei” din bugetele saracilor ……………
Random imageUltimele stiri

loading...