2019-04-25 23:42


Cine va deschide lista PMP pentru europarlamentare

 |  12:36
Cine va deschide lista PMP pentru europarlamentare

După trecerea în noul an, partidele parlamentare au intrat în febră alegerilor europarlamentare, fapt pentru care deja listele cu cei care vor candida sunt, în mare parte, bătute în cuie.

PMP, condus în scripte Eugen Tomac, dar în realitate de Traian Băsescu, este unul dintre partidele care ar vrea să obțină două-trei fotolii de europarlamentari. Ca atare, potrivit informațiilor noastre, lista PMP va fi deschisă de fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, după ce Traian Băsescu a declinat propunerea partidului. Fostul președinte a respins ideea de a candida doar pentru a ajuta partidul, ca apoi să renunțe la mandat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-06

TAGURI: diaconescu, basescu, tomac, pmp, europarlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE?!
08 Ian 2019

Mimoza SIE-stă din poză , traseiată prin toată floarea comunistă PDSR-PSD-PNL iar acum PMP-stă, de tristă și odioasă amintire a unei culori vii, de portocale vrea să-și încheie socotelile politice de pe-aici, elegant...ca alt matusalemic din PSD care dă indicății prețioase, de departe, uitându-i-se parcă numele...Pașcu!? Ce baftă pe toți nenorociții ăștia care au fraierit 30 de ani o țară și-un popor blând, dar slab de minte prin uitarea prea rapidă a celor care doar au promis, iar în spate, DE FIECARE DATĂ ȘI-AU ÎMPLÂNTAT PUMNALUL TRĂDĂRII PÂNĂ LA PLĂSELE! MAMA EI DE CONSPIRAȚIE ÎNTRE CURVELE DE POLITICIENI, SERVICII ȘI CEI DIN SPATELE LOR! TRIST ȘI FOARTE DUREROS!
ANONIM
08 Ian 2019

http://masterate.ucdc.ro/cv/diaconescu-cristian-cv-european.pdf CRISTIAN DIACONESCU (...) ,,Experienţa profesională Perioada 1983-1990 Funcţia sau postul ocupat Judecător; Inspector de specialitate Activităţi şi responsabilităţi principale Numele şi adresa angajatorului Judecătoria Sectorului Agricol Ilfov; Judecătoria Sectorului 4; Ministerul Justiţiei Tipul activităţii sau sectorul de activitate Justitie Perioada 1990-1993 Funcţia sau postul ocupat Diplomat Activităţi şi responsabilităţi principale Misiunea Permanentă a României la OSCE Numele şi adresa angajatorului Ministerul Afacerilor Externe Tipul activităţii sau sectorul de activitate Diplomatie Perioada 1993-2000 Funcţia sau postul ocupat -Coordonator al secţiei de cooperare în domeniul politico-militar al OSCE; Misiunea Permanentă a României pe lângă Organizaţiile Internaţionale de la Viena, adjunct al şefului misiunii pentru domeniile politico-militar şi de securitate ale OSCE -Director al Directiei OSCE si de Cooperare Subregionala - Director general al Directiei Generale Juridice ,Tratative si Consulara (...) Etc. ? Domnul Cristian Diaconescu o fi vreun fel de "'arbitru jucător", așa cu Traian Băsescu se exprima public despre propriile-i activități din politică ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG