2019-01-19 00:10


Cine va fi noul prefect al Capitalei

 |  15:48
Cine va fi noul prefect al Capitalei

La începutul acestei săptămânii, filiala USR București a solicitat, printr-un comunicat de presă, demisia prefectului Capitalei, Adrian Petcu, pe motiv că funcționarul „prestează servicii de pază și protecție pentru PSD” și nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu.

Practic, USR susține că prefectul continuă să refuze verificarea legalității unei hotărâri de Consiliu General privindă indepărtarea unor „persoane incomode” din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism. Dar, potrivit informațiilor noastre, acest scandal declanșat de cei de la USR este și pe placul unor lideri cu greutate din PSD, care nu-l mai agreează pe actualul prefect Adrian Petcu. Ca atare, în scurt timp, Adrian Petcu va fi înlocuit de către premierul Vasilica Viorică Dăncilă cu fosta prefectă de Ilfov, Speranța Clișeru, o apropiată a familiei Pandele Firea. Trebuie precizat că Adrian Petcu a fost numit, în mai 2017, de către Guvernul Grindeanu la conducerea Prefecturii Bucureștilor, după ce înainte, începând cu aprilie 2015, fusese prefect al județului Ilfov. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: cliseru, prefect, bucuresti, petcu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PATRICIUNINA
08 Aug 2018

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea unei mașini, pentru achiziționarea unei motociclete, pentru crearea propriei afaceri, pentru nevoile dumneavoastră personale, mai multe îndoieli. Am acordat credite personale de la 3.000 € la 35.000.000 €, cu o rată nominală de 3%, indiferent de sumă. Specificați în cererile dvs. de împrumut suma exactă pe care doriți și termenul de rambursare. Pentru mai multe exemple, contactați-ne la adresa: patriciunina@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...