2018-10-23 02:45


Cioloş l-a recrutat pe Biriş

 |  14:06
Cioloş l-a recrutat pe Biriş

Bursa Zvonurilor are plăcerea să anunţe că premierul Dacian Cioloş îl ia în echipa sa guvernamentală pe Gabriel Biriş, ca secretar de stat la legislaţie fiscală în ministerul condus de Anca Dragu.

Gabriel Biriş a făcut aproape 20 ani consultanţă fiscală şi avocatură de business. Jumătate din carieră şi-a petrecut-o în firme internaţionale de consultantă, jumătate ca antreprenor în propria firmă de avocatură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-10

TAGURI: bursa zvonurilor, gabriel biris, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALT ”ACOPERIT”:)))
12 Dec 2015

CITĂM: ”“Ponta s-a lăudat că a avut misiunea de a o monitoriza pe doamna Carla del Ponte, fost procuror antimafia” Senatorul Valer Marian, fost membru PSD, afirma ca are informatii conform carora Victor Ponta a fost racolat ca ofiter acoperit si instruit in acest sens in perioada 1997-1998, cand era procuror. Declaratiile au fost facute intr-un interviu acordat pentru Kamikaze in contextul in care subiectul lansat de Traian Basescu este intens dezbatut in precampania electorala pentru alegerile prezidentiale. “Primele informatii privind racolarea lui Victor Ponta de catre SIE mi-au parvenit de la un jurnalist bine documentat in domeniul serviciilor secrete, Ovidiu Ohanesian, care mi-a fost consilier parlamentar. In anii 2012 si 2013 am cautat sa obtin confirmarea acestor informatii, fapt pe care l-am reusit cu concursul a trei ofiteri care au activat, cu grade si cu functii mari, in trei servicii secrete diferite, inclusiv in SIE. Versiunea convergenta era ca Victor Ponta a fost racolat si instruit de catre generalul SIE Cornel Biris, in perioada 1997-1998, cand era procuror, si ca a fost ofiter acoperit.” - a declarat Valer Marian in interviul citat. De altfel, in sedinta din 2 septembrie 2013, senatorul i-a adresat o interpelare premierului Ponta, in care i-a cerut sa ii raspunda la mai multe intrebari, inclusiv la urmatoarea: “Daca este adevarat ca, in anul 1997, in timp ce erati procuror, ati fost racolat in Serviciul de Informatii Externe (SIE) de catre generalul Cornel Biris si daca ati activat in unitatea deplin conspirata denumita ‘Umbre’ sau ‘H’” - interpelare la care nu a primit niciodata raspuns.
Random imageUltimele stiri


loading...