2018-12-19 05:57


Cum îşi selectează Bianca iubiţii

 |  16:59
Cum îşi selectează Bianca iubiţii

S-ar putea spune că „după ce s-a fript cu ciorbă, acum suflă de două ori şi în iaurt”, având în vedere misterul care învăluie acum viaţă amoroasă a Biancăi Drăguşanu. După ce a prezentat cu lux de amănunte prin ziarele colorate şi emisiunile de can-can toată bucătăria relaţiilor ei, mai nou, fosta lui Bote, a lui Cristea şi a lui Slav, aşa cum a fost numită roşcata în diferite etape ale existenţei sale mondene, a devenit discretă.

Unii ar putea crede că s-a maturizat, că a ajuns într-o fază a vieţii sale în care nu mai are nevoie de publicitate şi că este în căutarea dragostei adevărate, însă prietenii ei susţin că este doar o strategie de a câştiga şi mai mulţi bani. O perioadă stă în umbră, timp în care îi creşte valoarea pe piaţa mondenă, coace câte o ştire bombă despre viaţa sa şi iese la înaintare contra câtorva mii bune de euro. De la Victor Slav încoace s-ar părea că n-a mai ieşit soarele pe strada inimii ei, însă nici nu-şi doreşte acest lucru, spune anturajul divei.

Un prim criteriu de selecţie al unui individ care ar putea juca rolul de iubit al său pentru o perioadă de timp exclusiv stabilită de ea ar fi discreţia, iar pentru asta, Bianca ar fi schiţat un contract de confidenţialitate pe care ar trebui să-l semneze (ne)fericitul. Trebuie să se angajeze că nu declară nimic în presă fără acordul său, în caz contrar virează o sumă uriaşă în contul Biancăi. În plus, potenţialul iubit trebuie să se îmbrace cum vrea ea, aşa încât să n-o umilească în public prin alegeri vestimentare în afara trendurilor.

Şi un criteriu la fel de important este, după cum a auzit Bursa Zvonurilor, vorbirea/scrierea corectă a limbii române. Roşcata susţine că nimic n-ar face-o mai rău de ruşine decât un iubit analfabet, hibă peste care nu ar trece nici pentru toţi banii din lume. Dar, cum spunea o divă, una adevărată şi nu de carton, înaintea ei, „diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor”, nu DEX-ul!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: bianca, dragusanu, iubiti, bote, cristea, slav, contract, mii, euro, analfabet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...