2018-09-25 00:47


Cumetriile de la OSIM

 |  16:21
Cumetriile de la OSIM

Bursa Zvonurilor a primit noi veşti şi documente despre activitatea directorului general OSIM, Ioan-Alexandru Andrei (foto). Astfel, Negoiţă Adrian este numit director adjunct deşi acesta este coordonatorul direct al Direcţiei de Brevete unde îşi desfăşoara activitatea soţia sa, Liliana. O altă numire a dlui Andrei a fost cea a dlui Aldoiu pe funcţia de director IT. Acesta o are în subordinea pe sora lui, iar în instituţie mai lucrează şi soţia sa, dar şi cumnatul dumisale.

Numirile sunt făcute în octombrie 2015, deşi domnul Andrei a organizat o comisie de verificare a dosarelor de personal ale tuturor angajaţilor OSIM pentru a depista cine a intrat în instituţie cu concurs şi cine a fost numit (facsimil).Totodată, fostul director adjunct Alexandru Strenc a fost acuzat de dnul Andrei de conflict de interese deoarece i-a fost, pentru o scurtă perioadă, şef propriului fiul. Şi atunci de ce tot el numeşte doi directori, unul la IT si unul adjunct, care au ambii rude în subordine?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-07

Documente:

TAGURI: bursa zvonurilor, osim, ioan-alexandru andrei, cumetrii, rude
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGUTZA
04 Dec 2015

Strenc nu i-a fost doar superior lfiului sau, i-a semnat chiar contractul de munca. Cam ca in art. 301 Cod Penal.
FREDI BARNA
04 Dec 2015

Si care-i problema? daca soata e profi, ce daca sotul ii e sef? Numai invidiosii ar fi deranjati de situatia asta. de ce nu e altcineva in locul ei? Fiindca e mai buna. Conducerea face bine ca incurajeaza mentinerea armoniei in familie. Bravos natiune! Tot inainte spre marile succese!
GEANINA
05 Dec 2015

Mai natiune, acest directoras pus in functie cum , chiar el spune " politic '' , trebuie putin testat. Testat profesional chiar de catre subordonatii carora li se adreseaza ca si cum ar fi stapanul plantatiei OSIM. Cineva ar trebui sa cerceteze modul in care au fost '' organizate si executate '' concursurile pe posturi scoase la concurs chiar de el. Repet, el care nu a trecut printr-un concurs pentru ocuparea postului.
GEANINA
05 Dec 2015

Poate ca cineva va fi interesat de modul in care se cheltuie fondurile acestei institutii. Cheltiueli de protocol, se pare ca nu mai sunt, cheltuieli de deplasari pentru d.ul director si acolitii inclusiv sotia...
IONUT
05 Dec 2015

Deranjează mult acest director care a început sa scoată la iveală ilegalitatile din OSIM. Sa aibă legătura aceasta înfierarea a Directorului General cu comisia constituita of verificarea modului de ocupare a posturilor din OSIM ? Se aude ca majoritatea sunt ocupate ilegal
CATY ANDRONESCU
06 Dec 2015

Dar ilegalitatile pe care le comite chiar dumnealui cine le verifica? Sau abuzul de comisii de disciplina din motive aberante ori incurajarea turnatoriilor nu intra in aceasta categorie? Nu, inseamna disciplinarea plebei de catre stapan.
IONUț
06 Dec 2015

La o lecturare o ordinului prezentat in articol data limita pt prezentarea raportului este 5 dec 2015
MADALINA
06 Dec 2015

Cât de ușor se denaturează adevarul! In articol se menționează numele d ului Ștrenc Alexandru si chiar este victimizat , adevarul fiind cu totul altul - înainte de a se pensiona ,acesta a semnat in numele directorului general toată documentația pt organizarea examenului fiului sau,numind in comisia deconcurs oameni din subordinea sa directa .Din zece participanți concursul a fost câștigat de către băiatul d ului Ștrenc , acesta i a semnat contractul de angajare si fisa postului propriului copil. Acest director pretinzând colegilor ca are acest drept pentru ca a fost directorul acestei instituții timp de 25 de ani ....IATA cum sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de conflict de interese . D ul director Andrei Alexandru a făcut public faptul ca va sesiza ANI , fapt care da multe frisoane celor din conducerea Osim .
GORGHIU
06 Dec 2015

Celo care ii i.au apărarea acestui directoras andrei, le aduc aminte ca el, procedează la fel ca cei dinaintea lui. A angajat persoane numai de la Giurgiu, cu pfa sau fără. A cununat.o pe directoarea economica! Ceea ce este și mai grav! Nasul și fina fac legea în osim.
MăDăLINA
06 Dec 2015

Draga Gorghiu, tu lucrezi la Osim si nu ai nici cele mai elementare noțiuni gramaticale ? Acum înțeleg de ce te deranjează deratizarea din instituțiile publice
MăDăLINA
06 Dec 2015

Draga Gorghiu, tu lucrezi la Osim si nu ai nici cele mai elementare noțiuni gramaticale ? Acum înțeleg de ce te deranjează deratizarea din instituțiile publice
VUVUZELA
06 Dec 2015

Ca tu, "Madalina", unde o-i lucra? Cumva ruda cu directorasu'?
MADALINA
07 Dec 2015

Eu lucrez in slujba cetateanului si am invatat sa ma adresez la persoana a doua ,atunci cand am o conversatie .Nu va cunosc directorasul ,dar ma deranjeaza cand blamati o persoana care va pune la munca.
SIMION
07 Dec 2015

Suparare mare pentru lucru bine facut. Suparare ca trebuie sa vii la serviciu si sa respecti programul, sa muncesti pentru ca esti platit. Poate ar fi bine sa se verifice si modul in care au devenit si altii sefi. De exemplu,doamna director Bucura Ionescu. Mai lasati scrisul despre tampenii ar fi cazul sa munciti!
IONEL
07 Dec 2015

Acest director se face ca face deratizare pe la marci dar ar trebui sa se mute pe la brevete, la febletea lui, directoarea. Da' ce ne mai miram, ca asta era si febletea lui Strenc cu care pleca in toate delegatiile si pe care tot Strenc a facut.o directoare, nu se stie cum...iar ca sa primesc brevetele am asteptat intre 5 si 8 ani.
DIACONESCU
07 Dec 2015

Trebui spus ca multa mizerie exista in OSIM si la propriu si la figurat. Acum cand se doreste ca totul sa fie legal sar cei care se stiu cu probleme si acuza blamand o institutie de parca ei nu ar face parte din aceasta institutie. Un Director vine sa va spuna doar ca trebuie sa va faceti munca si sa respectati legea. Doare?
KATE RYNCA
07 Dec 2015

Nu va faceti iluzii, to'arasi...! Mai devreme sau mai tarziu politrucii isi vor lua zborul... Iar cozile de topor vor fi luate la purecat. Apropo: nici boii nu mai ai voie sa-i pui la munca cu biciul, poti face puscarie. Si, aveti grija: postarile 'din interior' lsa urme pe server!!
MIHA
07 Dec 2015

Kate Rynca tot din OSIM postezi? Lucrezi la "Calculatoare"? Se vede ca te pricepi!
CAMARADU
07 Dec 2015

Tovarasa Kate Rynca sunteti de la protectia animalelor? Imi place mult de Dvs. sunteti un pik perversa daca vi-l imaginati pe director ca va bate cu biciul. Eu sunt de la greenpeace, nu vreti sa ne cunoastem mai de aproape?
ELLA
07 Dec 2015

Este absolut sinistru ce ajunge românu' să facă în momentul în care i se cere să-şi justifice salariul (dealtfel, decent, având în considerare ce oferă piaţa muncii în România) şi să vină la program, dar simptomatic pentru imaginarul nostru naţional. Confirmaţi cu succes laitmotivul 'e frumos la stat pentru că se stă', dar de când aveţi de raportat ce activităţi întreprindeţi intre orele 08.00 - 16.30 vă este un pic răuţ şi vă daţi întâlnire pe Bursa Zvonurilor.
OSIM
08 Dec 2015

Ma intreb cate dintre aceste comentarii sunt scrise chiar de "directoras". Ca sa pui pe cineva la munca ar trebui sa stii ce e aia. Ori domnia sa nu prea are habar. Sau poate are? Pana la 23 de ani avea proprietati cat altii dupa o viata. Toate cumparate. Nu tu credite, nu tu mosteniri. Cumparate. Logic, a muncit din greu. Inca de la gradi. Si ar mai fi ceva. Cu ce e mai bun ca Baciu, cel cu pozele in chilotei? E mai matur, are mai multa experienta, nu? Doar are 30 de ani si a fost sef peste gunoieri si secretara la prefectura. Scuzati, Director de cabinet. Iar sdtudii? Nu se stie ca n-a vrut sa arate diploma. Dar daca vrea isi ia si doctorat. De la Targoviste. E cel mai bun si trebuie sa ramana. Fara el puturosii din OSIM or sa chiuleasca pe rupte. Daca partidele sunt formate din asemenea oameni mai bine lipsa.
BUCUR(OASA) OFTICATA
20 Ian 2017

Sefa tehnocrata a OSIM a fost prostita de forul superior ca va fi păstrată în funcție, însă acum pleacă cu coada între picioare. Marea deșteaptă în cap , de fapt o sinecurista care a stat toată viata prin deplasari si a făcut facultatea si doctoratul (de fapt un mare PLAGIAT din literatura germana de specialitate în timpul programului de lucru ) a simțit pe pielea ei ce înseamnă să fi prost ai îngâmfat: un mare sut în dos spre binemeritata pensie. La azil cu tine ! Nu uita sa le iei cu tine pe lingatoarele de canta: Diaconu, Atanasoaie, Bararu, Mărginean, Enea, Georgescu, Costache, Postăvaru. P.S. sa nu uitam de domnisoara Geavela, alta competentà din OSIM angajată fără forme legale. Va Urma.
UN ANGAJAT
20 Ian 2017

Sa va fie Rușine! Mi-e scârbă ca trebuie sa lucrez cu astfel de ordinari care ați pupat un cur fooooarte gras (trebuia sa va duceți ....la alegeri cu el) ! Ați făcut din OSIM o cloaca si v-ați purtat mizerabil si după demiterea curului! Nu mai aveți nici o calitate, indiferent de titulaturi ( șefi servicii, fost DGA si alții...) Unii au făcut facultatea, doctoratul, studii de specialitate, alții ....au dat examene de șefi singuri in sala, teste grila si au pupat in cur ( fiecare după posibilitățile intelectuale, capacitatea de înțelegere si ... calitatile morale). Va doresc ce i-am dorit si altora.... sa ajungeți la mai bine, dar sa va duceți ...... lui! Nu dau nume din interior... va știți voi, aia de ați scris aici si nu numai.... Sănătate!
ALT ANGAJAT
20 Ian 2017

In primele discursuri de şefie, mult-prea-competenta a amenintat: angajații să stea la locurile lor, mai usor cu sesizarile la organele statului, ca oricând poate să puna în aplicare masurile legale dintr-un raport de control privitoare la o chestiune de personal care poate afecta 60% dintre angajati. Un şantaj de joasă speță. Dar nu-i aşa, unde nu e moralitate nu ai cum să ceri legalitate.
STEVEN SPIELBERG
21 Ian 2017

Si Lista lui "Schindler" va continua cu distributia celor care au pupat si lins un c.. pensionar si cam "nelucrat". Vai doamna "Un angajat" incredibil limbaj. Si la Reuniunile din strainatate unde v-a trimis doamna sa pierdeti vremea tot asa mascarit vorbeati, dar in limba engleza, of course? Pentru Dvs salariu de la OSIM e doar asa un bonus mic (veniti la OSIM ca va plictisiti acasa si nu aveti unde sa va duceti). Cum ramane cu discursul directoarei pensionare: " Eu nu am nevoie de slujba asta, eu am o pensie si nu tin de scaunul asta!"??? Ati lipit-o voi lingailor pusi de doamna in functii cu anunturi pe repede inainte si cu membru de comisie de concurs pentru post sef serviciu juridic Sefa tipografiei??? Concursuri corecte??? Aveti "sange albastru" si nu va plac decat deplasarile in strainate, iar munca deloc! Dar uite m-am luat cu vorba si am uitat de lista. Pe curand ofticosilor si sfatuiti-o pe doamna sa iasa totusi cu demnitate din scena, sa nu primeasca mai multe suturi in funduletul ei "finut".
STAREA VREMII
21 Ian 2017

Afară era ger
ISU
21 Ian 2017

Clubul Bamboo a ars
COTELE APELOR
21 Ian 2017

Giurgiu gheață la mal
AMAZOANA
21 Ian 2017

Bate'un vânt rece prin Ghica/ La Unu'in birou/ Au Au Au ce'mi făcurăți / Ajung la Târgşor'n Bulău.
PENTRU UN ALT ANGAJAT
21 Ian 2017

Doamna. "... măsurile legale dintr-un raport de control privitoare la o chestiune de personal ..." făceau, strict, referire la personalul de conducere (măsura nr. 16) si nu la cei de execuție ... iar toti sefii de birou sau servicii, la momentul actual, au intrat "in legalitate"! La o directoare de directie mai sunt ceva probleme, dar "se rezolva" cu ajutorul nasului! In concluzie, santajul va continua pentru posturile de executie indiferent de cine va veni la carma institutiei, deoarece "oameni de bine" vor aduce in discutie acest subiect la momentul oportun! PRIETENII (a se vedea comisia din ordinul atasat articolului) STIU DE CE!
ALT ANGAJAT
21 Ian 2017

Legea va fi respectata. Gata cu legea dupa ureche tehnocrata.
O DOAMNA FINUTZA
21 Ian 2017

Dar cum ramane cu doamna sef BRU? Este ea o oare sef cu acte in regula? A platit amenda la ITM si nu ne-a spus? Mai trimite vreunul fara diploma la foruri europene? Oare cum au aparat institutia juristii daca doamna a revenit pe functia nelegala si despagubita integral pentru meritul deosebit de a incalca legea?
CETATEAN
21 Ian 2017

Dar de ce va doare asa Doamna Finuta Simona?Sa va fie de bine cumetriile!Oricum in tara asta fiecare face ce vrea...Si nu sunteti persoana potrivita sa vorbiti de lege...!
DESPRE IPOCRIZIE
21 Ian 2017

Cum dracu sa zici ca doar unu a fost capabil sa ocupe postul de dga (in conditiile in care il facea prost cu orice ocazie, nu ca nu ar fi avut dreptate), si sa spui public, la o zi distanță ca interesele unei singure persoane au primat unei vointe institiționale (bine, si aici ar fi un roman de discutat, imbecila identificându-se cu România) ??? Chestia asa are o definitie. Se gaseste in manualele de psihologie.
BILETE.RO
21 Ian 2017

Corul "Fecioarelor planse de la OSIM" va invita la un concert extraordinar. In deschidere, melodia ceruta de public "Daca pleci ia-ma si pe mine, daca pleci vreau sa vin cu tine..." De asemenea coristele guriste va vor incanta cu melodia "Con te partiro (Time to say Goodbye)" iar melodia "La adio, tu" va fi cantata a cappella.
BUGGY
22 Ian 2017

"Corul fecioarelor planse..." , BuCURa a nu a fost inconjurata de fecioare (poate doar Dra. Geavela) ci doar de niste capre sterpe, enumerate in comentariul "BUCUR(OASA) OFTICATA ", mai sus (sa nu omitem din aceasta lista si pe Estella Guttman), individe ipocrite, niste frustrate urate si incapabile de logica si coerenta, personaje ca nu au si nu vor avea cum sa nutreasca sentimente materne, sentimente de compasiune si spirit de echipa. Niste clone nereusite care prefera sa stea mai mult prin delegatii, pentru ca cusca apartamentului devine mica atunci cand viata personala este un caca mic si obosit. Asta este echipa caprelor sterpe, cidatenii ale naturii, hâtre si pline de ura, personaje care cresc copii imaginari (Gigel - Cornelia Moraru si altii ) suflete schimonosite care se hranesc din suferinta provocata altora. Cand te gandesti ca toate demersurile intreprinse de acestea au fost pentru a mai alina frustrarile unei DG - nerate "care nu mai are nimic de pierdut" (asa cum declara), dar de fapt are cel mai mult de pierdut,pensionare/uitare/ignorare/capat/terminare...asta ar trebui sa caute echipa caprelor sterpe prin manualele de psihiatrie. Finis coronat opus.
UN ANGAJAT
23 Ian 2017

"Steven Spielberg- pe naiba", nu sunt nici pe departe persoana pe care o vizai (dacă ne-am gândit la aceeași...). Intr-adevăr, vorbesc limba engleză, of course, si chiar foarte bine, si franceza, si altele, dar nu mi-am etalat aceste abilitați in instituție sau in deplasări externe ( nu am fost niciodată in delegație, interna sau externa si nici la reuniuni, întruniri, cursuri la care v-ați înghesuit ca oile) ci doar in călătorii personale. Am stat "la locul meu" dar știi, n-am pierdut nimic.... pentru ca nu as fi avut nimic de învățat de la voi, mai ales d.p.d.v. etic, moral, spiritual! 0 e 0 ! Mult succes !
MORALIZATOAREA
23 Ian 2017

Desteapta în cap are cel mai execrabil vocabular al unui viitor-fost conducător de instituție. O mahala ineptă cu puseuri de meltenism pestilențial când îşi pierde argumentele. "Va dau cap în cap", "Ieşiți dracului din biroul meu că m-am săturat de voi". Doctor în drept ... Specialist de renume. Silă sinceră.
Q
25 Ian 2017

gtrsdf
MARICEL
25 Ian 2017

Va ascundeti dupa tastatura ca copiii. Daca aveti coloana vertebrala si demnitate iesiti in fata si vorbiti. Faceti exact ca in generala cand lasati biletele in banca vreunui baiat. La munca, nu la intins mana, puslamalelor. "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste nimic."
DE AR DUREA PROSTIA
25 Ian 2017

Mesaj catre "Bucur(oasa) ofticata..Tu chiar crezi ce spui? Hmmm..interesant, dar oare cui ii pasa? Ma intreb oare, tu, cel din spatele monitorului ai putea sa sustii aceleasi lucruri si in fata persoanelor pe care le jignesti in acest comentariu? Pentru ca din ceea ce vad, nu esti altceva decat un/o laş/laşă care se ascunde in spatle unui calculator. Aceste lingatoare cum le spui tu muncesc zi de zi in timp ce tu nu faci altceva decat sa arunci niste vorbe urate la adresa lor pt ca stii, in adancul sufletului, ca nu vei putea sa ajungi niciodata la nivelulu lor prin munca cinstita. Dar asta e. Atata poti. Si apropo, "lingator" e cel care a stat in fundul fostului sef "alexandru cel mic" sperand ca dansul ii va schimba soarta. "Lingator" e cel care a preferat sa ii cante in struna unui om care nici macar nu are pregairea neceasara sa lucreze intr.un institut ca OSIM, daramite sa fie si sef. Si inainte sa sariti toti sustinatorii jegului de alexandru andrei pe mine cum ca sunt una dintre "lingatoarele" doamnei Bucura, tin sa mentionez ca desi nu lucrez in osim stiu exact ce se intampla acolo. Nu zic ca ar trebui sa va fie rusine pt ca stiu ca voi nu cunoasteti acest sentiment. Psihopatii, in general, n.au cum sa.l inteleaga..dar stiu ca felul cum actionati, va va asuce in cele din urma destinul pe care il meritati. E pacat pentru ca din cauza voastra, OSIM va deveni doar o cladire unde, candva, au lucrat oameni capabili. Intr-un fel, va compatimesc. Trebuie sa aveti o viata foarte trista crezand ca singura modalitate de a ajunge sus este inselatoria. Dar aveti grija sa nu va impiedicati pe scarile catre "succes" si sa ajungeti mai jos decat sunteti deja ;) Acestea fiind spuse, va doresc tot ceea ce oferiti si voi...
PENTRU MARICEL
25 Ian 2017

Nu trage, dom' Semaca, sunt eu Lăscărică!
SUPERBA
26 Ian 2017

AMR mic si in scadere.
PENTRU 'DE AR DUREA PROSTIA'
26 Ian 2017

Şleahta de paraziți, psihopați, curve şi bețivi care jubilează acum că au preluat 'puterea' - iluzia oricărui ratat din sistemul de stat - sînt doar agenții dezagregării. Nişte viermi pe un cadavru. Bucurați-vă că nu depindeți de ei, detaşați-vă de spectacolul jalnic pe care îl dau 'telectualii puşi să garanteze pentru proprietatea 'telectuală a României şi compătimiți-i, pentru că sînt bolnavi de ură. Fie la ei acolo!
CALIPSO
28 Ian 2017

Încep șoarecii să părăsească corabia. Farewell la toți.
MONITORUL OFICIAL
03 Feb 2017

A plecat BABA! Sincere condoleante celor ce o plang. Daca doare, puteti pleca, la cerere.
DEZAMAGITII
03 Feb 2017

A venit o curva la conducere, ii place sa o faca in trei.
OBSERVATOARE
04 Feb 2017

Bucuro aparusi ? Ti-ai facut curaj ? Ia-ti proiectorul acasa si pune-ti pe perete filmul plecarii: de la extaz la agonie. In doar 24 de ore . Asta înseamnă sa te bazezi pe loosere care ling clanta pentru mici favoruri de diurna & cazare. 9 luni de dusmanie. 9 luni de vendete personale. 9 luni de ipocrizie crasa. Cea mai rapida debarcare de la conducere. Ar trebui sa-ti pui intrebarea DE CE ti s-a intamplat. Sa te ajut: Pentru că esti un om de nimic. Pentru ca esti o specialista autonumita. Pentru ca nimeni nu-si va reminti de tine cu ganduri bune. Pentru ca si tu o sti ca esti macinata de ura fata de toti semenii tai. Regrete sincere ca nu ti-am vazut fata cand am aflat cine te-a inlocuit. O pupila ti-ai luat-o cu tine. Mai ai doi: Domnisoara Geavela si Wanna be Directoarea de la marci & design, Marginean. Silă eternă.
MONITOAREA NEOFICIALA
04 Feb 2017

Ma domnu' Andrei, daca tot ai pus-o pe aldeasca pe post de matroana si il tii pe nitu pe post de codos, pune-i, dom'ne, sa presteze in folosul partidului! Pai cum, atatea talente indelung exersate (in cazul aldeascai) sa se piarda? nitu vad ca e mai simplut, asa, dar de asta nici n-a facut purici pe unde a trecut, dar pe post de cocota masculina, merge. Daca astia se preteaza cu atata dedicare la acte perverse si pe gratis, pune-le tarife si target, ca e pacat, zau asa! Osim-ul era oricum un bordel de mai mult, de pe vremea lu' Varga. Problema e ca si ala tot pe curve s-a bazat - si uite ce-a ajuns acum. Da' matale n-o sa ti se intample!
BANI PE NET
04 Feb 2017

Sondajele sunt din domeniile ştiinţei şi a cercetării de piaţă. Cercetătorii şi societăţile comerciale sunt interesaţi de opinia ta, pentru a dezvolta în continuare produsele şi serviciile. După ce te înregistrezi, te invităm prin e-mail la sondaje online. În e-mail-ul de invitaţie există o legătură către sondaj şi o scurtă descriere a temei. După ce ai făcut clic pe legătură, poţi începe: ţi se pun întrebări, la care poţi răspunde printr-un simplu clic sau prin introducerea unui text. Răspunsurile tale sunt păstrate anonime pentru evaluare, astfel încât este asigurată tot timpul confidenţialitatea datelor furnizate de tine. Datele personale furnizate de tine servesc exclusiv pentru a fi selectat ca participant la sondaje. Noi nu transmitem mai departe aceste date.
@MONITOAREA NEOFICIALA
04 Feb 2017

Despre ce "c...e" vorbiti ? Consiliera domnului Varga care mergea des pe la subsol ? Salvata de bataile in tevi cand apărea cuneva ? Întreb şi eu ...
BUGGY
04 Feb 2017

Asa este...mare adevar graieste@ MONITOAREA NEOFICIALA. Dna.Marginean vrea doar caras cu prognatism prin subsolurile OSIM, unde numai cei de la administrativ au acces☠️. Ca nu prea are parte acasa, cocosu nu calca, sau calca stanb ca prognatismul. Asta este cand viata este un caca mic si obosit. Colivia este mica, psihoza este mare... Vreau sa le urez STERPELOR - gonoree si ciuperci.
MONITOAREA NEOFICIALA
06 Feb 2017

Bucurati-va dragi osimisti. Ati scapat de baba ramolita Bucura. Aveti in sfarsit directorul pe care-l meritati. Mincinoasa patologica, Adiana Aldescu a ajuns Director general. Profesional e nula, limbi starine nu stie, deci e perfecta pentru a distruge OSIM-ul. Si sta bine si la capitolul moralitate. Pordea, Rad Robert, Dedu. Ba gurilerele spun ca copilul ei ar fi cu pordea, ca barnbatul mult iubit, are probleme. Va definitiva opera unui alt incapabil. Marele, la propriu, ca la figurat e mic, Ioan Alexandru Andrei, actualmente deputat. Sub mareata sa conducere OSIM va disparea la propriu din lumea proprietatii industriale. Ce n-a reusit Andrei va reusi Aldescu. Si daca isi va lua ajutor ca director general adjunct pe domnul Adrian Neghiobita, scuzati, Negoita, va definitiva rapid distrugerea OSIM. Domnul, care in prezent este sef de serviciu examinare fond mecanica, va avea de suferit din pdv material, pentru ca nu va mai putea face, opt ore din opt, traduceri banoase. Dar va compensa facand descrieri de inventie pentru unul pentru altul. Ca de exemplu pentru marele, celebrul, nemaipomenitul pilot de curse Titi Aur. Care a inventat o masina, o metoda de invatare si doua simulatoare. Doua brevetate, doua nu, desi trebuiau respinse. Una pentru ca nu indeplinea conditiile cerute de legea inventiilor iar alta pentru ca aceeasi lege a inventiilor nu permite brevetarea metodelor de invatare. Cu ajutorul loialei doamne Comanescu, care a luat dosarele de la examinatorului caruia i se repartizasera si rezolvarea lor de catre domnul Negoita, in calitate de sef de serviciu si presedinte de comisie de examinare. Doamna Comanescu, geolog priceputa in domeniul auto, ca examinator si un al treilea membru, care nici nu a citit dosarele. Si uite asa domnul Titi Aur, obtine, deocamdata doua brevete desi nu ar trebui. Una dintre inventii pentru ca nu indeplineste conditia de activitate inventiva iar celalalta pentru ca nu poate fi considereata inventie in sensul art. 7 din
MONITOAREA NEOFICIALA ACUM 17
06 Feb 2017

din lege, fiind o metoda de invatare, care metoda de invatare fie ca e pentru oameni, fie ca e pentru animale, nu poate fi breveta. Domnul Negoita a luat banul, a promis si promisiunea trebuie respectat. Vorba neamtului, Ein man ein wort. V-ati bucurat ca a plecat Bucura. O sa plangeti dupa ea.
CETATEANUL TURMENTAT
06 Feb 2017

Ca bine zici Monitoare-o. Sa vedeti acum ca Aldescu e DG, va pune si bomboana pe coliva OSIM. Ce bomboana? DGA Neghiobita. Ala cu traducerile opt ore din opt, cinci zile cinci, luna de luna, tot anul. A mai fost. Pus de marele Andrei. Si mai avea un pic si arunca OSIM-ul in aer. Nu ar prea putea fi DGA pentru ca nevasta-sa, doamna Lili, ar fi in subordinea lui. As vrea sa-l vad semnand o sanctiune pentru scumpa sa sotie.
SIDERATUL
07 Feb 2017

Acest schimb de opinii intre angajatii unei organizatii nu poate fi catalogat. De la un anumit director general incoace tot veninul acumulat a fost scos la suprafata si improscat in stanga si in dreapta.Pacat. Pacat de institutie si de angajatii care isi vad de treaba lor, treaba care nu este tocmai usoara, tocmai putina si mai ales nu este lipsita de raspundere. Imi pare rau ca sunt colegul acestor persoane.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...