2019-01-20 23:35


Daniel Constantin, pârât de Drăguşanu

 |  20:04
Daniel Constantin, pârât de Drăguşanu

Dan Voiculescu a avut parte de o vizită cam neplăcută, luni, la sediul GRIVCO, imediat după ce se întorsese de la DNA într-o lentilă. Cinci deputaţi PC, în frunte cu Vasile-Cătălin Drăguşanu (foto), s-au înfiinţat la poarta lui Felix cu jalba-n proţap, nemulţumiţi că preşedintele partidului, Daniel Constantin, îşi pune oamenii lui în fruntea organizaţiilor judeţene, deşi funcţiile li s-ar cuveni lor.

Pe cale de consecinţă, le cam suflă vântul prin buzunare. Acţiunea celor cinci ar fi, după cunoscători, un pretext pentru a-şi lua zborul spre alte formaţiuni. Partidul Conservator devine din ce în ce mai inconfortabil de când Dan Voiculescu are tot mai multe probleme cu Justiţia. Or, parlamentarul gospodar îşi face vara sanie, nu?

Fonduri europene, mai la anu’

 

Victor Ponta declara săptămâna trecută, la Sibiu, că ia în calcul ca regionalizarea să se facă anul viitor, cu riscul să apară astfel „o mică problemă faţă de modul de organizare a absorbţiei fondurilor europene”. Riscul a devenit certitudine odată cu rectificarea bugetară. Cea mai mare tăiere este din cofinanţarea proiectelor europene. Uite aşa se fac economii la buget, dar şi la creşterea locurilor de muncă, a investiţiilor… Ar fi de râs, daca n-ar fi de plâns.

 

Căncescu şi-a potolit consilierii conflictuali

Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, domoleşte certurile dintre consilierii judeţeni PDL şi PSD, care îşi dispută bugetul local, cea mai mare bătălie fiind pe proiectele care vizează reabilitatea unor drumuri judeţene. Un aport la aplanarea certurilor îl are şi George Scripcaru, primarul Braşovului, care s-a impus în faţa consilerilor care s-au certat. Aristotel Căncescu, George Scripcaru şi Constantin Niţă (preşedintele PSD Braşov) au făcut front comun pentru construirea unui aeroport la Braşov, lucrări care au început în aprilie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-08-01
Citeste si:
„Mama Natură” se iubeşte cu un stripper

TAGURI: dan, voiculescu, dna, fonduri, europene, victor, ponta, brasov
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...