2019-03-27 03:03


Daniel Dăianu a apărat un 11 metri

 |  20:28
Daniel Dăianu a apărat un 11 metri

Pe vremea când era ministrul de Finanţe, Daniel Dăianu (foto) a făcut o conferinţă de presă în care l-a atacat pe Radu Vasile, prim-ministrul de atunci. Evident, relaţiile dintre cei doi s-au răcit. Cum peretele de gheaţă ajunsese foarte gros, ministrul Dăianu l-a rugat pe un prieten comun să-i faciliteze o întâlnire cu premierul ţărănist Radu Vasile.

Printr-o manevră „culinară” pusă la cale de amic, întrevederea a avut loc pe... un teren de fotbal. În timp ce Vasile arunca săgeţi spre Dăianu – „ministrul care s-a dovedit a fi lipsit de caracter, total nepriceput în ale finanţelor publice şi care nu a dus în viaţa lui două gâşte la baltă” -, amicul a găsit un mod inedit de a propune o pace bărbătească: prim-ministrul va şuta la poarta ministrului Finanţelor. Dacă Dăianu apăra lovitura de la 11 metri, nu mai era remaniat, dar dacă Vasile înscria, finanţistul urma să plece din Guvern.

Mingea a fost pusă pe punctul cu var nu înainte ca premierul să se descalţe. După ce a alergat câţivi paşi în ciorapi, Vasile a şutat cu şpiţul. Spre surprinderea asistenţei, minunea s-a înfăptuit: ministrul Dăianu a reţinut mingea expediată anemic de ţărănist. Cum era de aşteptat, Radu Vasile s-a ţinut de cuvânt. Premierul nu l-a exmatriculat pe Dăianu din Guvern în ziua respectivă, ci a doua zi!

Acum, aflat în funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF, Daniel Dăianu doreşte să revină în poartă şi caută cu disperare un amic care să-i faciliteze reîntâlnirea cu gazonul naţionalist. De această dată, lovitura de la 11 metri trebuie executată de Radu Ruşanu, preşedintele ASF.   Bursa Zvonurilor este cu urechile ciulite.

Bogdan Vlădău, un burlac antipatic

Bogdan Vlădău este noul Burlac la Antena 1! Bogdan Vlădău este tânăr, rebel şi nonconformist, însă... antipatic pentru modelele concurente, participante în emisiunea „Burlacul”, care aspiră la o dragoste nebună alături de el. Se pare că Vlădău nu este deloc ceea ce pare, iar în timpul filmărilor pentru emisiunea „Burlacul” şi-a dezamăgit admiratoarele. Surse din cadrul emisiunii au declarat că Bogdan Vlădău a fost acuzat de unele concurente că este foarte arogant şi afişează un aer de superioritate, ceea ce le-a adus în culmea disperării. Nici Cătălin Botezatu nu este prea încântat de atitudinea lui Vlădău, motiv pentru care i-a sugerat politicos să-şi schimbe atitudinea. Aşa cum era de aşteptat Bogdan a sărit ca ars şi i-a reproşat designerului că nu este problema lui cum se comportă el în compania altor persoane.

Chinezării de Dâmboviţa

Nici nu s-a întors bine premierul Ponta din China că, marţi, a participat la aniversarea filialei Huawei din România. Gigantul chinez al comunicaţiilor este prezent de 10 ani la Bucureşti, iar Ponta tocmai a negociat la Beijing o posibilă creştere a investiţiilor companiei la noi în ţară. Se zvoneşte chiar că ar fi vorba de 100 de milioane de euro, pentru următorii ani. Sunt toate şansele ca acest lucru să se întâmple, dat fiind că afacerile chinezilor par a fi protejate atât politic, cât şi din umbră. Unul din directorii Huawei România este nimeni altul decât Vlad Doicaru, fiul generalului de securitate Nicolae Doicaru, fostul şef al spionajului extern (DIE) în perioada 1959-1978. Doicaru senior a fost practic şeful direct al lui Pacepa, şi a căzut în dizgraţia lui Ceauşescu imediat după ce  subordonatul său a fugit din ţară. Imediat după Revoluţie el a fost principalul consilier al lui Gelu Voican Voiculescu, responsabil cu serviciile secrete. Asta până în 1991, când a fost „sinucis” la o partidă de vânătoare. Fiul său, Vlad Doicaru, este specialist în telecomunicaţii şi, din informaţiile noastre, a lucrat înainte de 1989 la celebra ICE Felix, fabrica de calculatoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11
Citeste si:
Pai e bine, domn' inspector?

TAGURI: daniel daianu, catalin botezatu, antena 1, burlacul, asf, bursa zvonurilor, securitate, pacepa, china
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri




STARBAG




loading...