2019-02-16 05:33


De ce a rupt-o Olguţa Vasilescu cu Adrian Mititelu

 |  20:00
De ce a rupt-o Olguţa Vasilescu cu Adrian Mititelu

Adrian Mititelu o ţine langa că va reînscrie Universitatea Craiova, dar mai degrabă va ajunge la DNA, de data asta în calitate de învinuit. El a încercat s-o fraierească pe Lia Olguţa Vasilescu (foto), primarul Băniei, să preia primăria un teren de al lui, iar banii să-i bage în noua echipă.

Avertizată că tranzacţia ar putea-o duce pe ea la DNA, Lia Olguţa a rupt prietenia cu Adrian şi a hotărât să mizeze pe CS Universitatea, bazându-se pe nişte milioane de euro de la patronul Rotary Construct.

Hidroelectrica şi violul

Bătălia pentru conducerea Hidrolelectrica, acum că a ieşit din insolvenţă, este mare. La prima vedere, sunt doi contracandidaţi, fiecare cu susţinerea lui majoră, dar nu este exclus să mai apară şi alţi doritori. Cel mai cunoscut aspirant la domnia Hidroelectrica este fostul administrator judiciar al companiei, Remus Borza. Se pare că acesta a făcut o adevărată pasiune pentru Hidroelectrica. Sau pentru potenţialul său de câştig. Numai că, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, care taie şi spânzură în sector, are alte intenţii şi alt preferat. Pe Ioan Mihăilă, care este şi consilierul său. Informaţia precum că Mihăilă se pregăteşte pentru conducerea Directoratului Hidroelectrica a venit “la pachet” cu alte dezvăluiri cu impact asupra deciziei de numire, dar legate de viaţa pretendentului - înainte de 1990, Mihăilă ar fi avut dosar pentru viol.

Alex Velea vrea să divorţeze

Viaţa interpretului Alex Velea este pe cale să ia o întorsătură neaşteptată şi asta pentru că el şi soţia sa, Ana, sunt tot mai aproape de divorţ. Se pare că motivul neînţelegerilor din familie este Antonia, care nu poate sta departe de interpret, chiar dacă a fost şi avertizată de Ana să-şi vadă de viaţa ei şi să-i lase soţul în pace. Surse din anturajul cântăreţului spun că acesta a ajuns la capătul puterilor din cauza certurilor cu Ana şi  este hotărât să plece de acasă pentru o perioadă. Momentan nu se ştie dacă Alex Velea se va muta la un prieten sau va închiria un apartament. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03
Citeste si:
Penalul Trăşculescu dă târcoale PDL

TAGURI: adrian, mititelu, olguta, vasilescu, universitatea, craiova, hidroelectrica, viol, Alex, Velea, Antonia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GIGI
03 Iul 2013

pai spunea Lia la o sedinta de CLM ca este o tranzitie trasnet, ca daca nu apuca sa o faca acum Primarie, pierde. S-a facut deja PUZ-ul, pe banii primăriei...iar acesta e doar unul din contractele cu cantec facute de primarita intreprinzatoare. De ce ii este frica nu va scapa !!!!
UTU LUI TATUTU
29 Iul 2013

Nelu, Nelu ce domn esti... tare bun consilier!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...