2018-12-13 08:48


De meserie beizadea-consilier

 |  18:19
De meserie beizadea-consilier

“Băiatul cuminte” al fostului ministru Mariana Câmpeanu, adică cel care nu a intrat încă în malaxorul ANI, Remus Cătălin Câmpeanu, are cam multe joburi ca să le facă şi bine. Bursa Zvonurilor a aflat că el s-a “specializat” pe meseria de consilier. Pe site-ul Primăriei Capitalei, el s-a înregistrat de profesie jurist şi cu funcţia de consilier parlamentar.

La început de mandate. În 2012, el ocupa funcţia de consilier parlamentar cu un venit anual de 29.500 de lei, economii de 5.000 de euro şi un credit la bancă de 44.000 de euro, scadent în 2016. Cătălin Câmpeanu deţinea un teren intravilan în Capitală şi unul agricol în judeţul Teleorman, dar şi o casă în Bucureşti. Ca fiu de politician în opoziţie, Cătălin Câmpeanu câştiga doar 2.458 de lei.

După lovitura de stat, economiile consilierului au crescut în 2013 la 8.000 de euro. El deţinea simultan funcţia de consilier parlamentar cu un venit anual de 14.582 de lei, ca jurist la o firmă privată obţinea 4.500 de lei, ca director de cabinet la Autoritatea pentru Protecţia Consumatorilor avea 23.009 lei şi ca ales general alte 4.447 lei. Aşadar, lunar, Cătălin Câmpeanu câştiga 3.877 de lei pe lună.

În declaraţia de avere pe 2014, Cătălin Câmpeanu s-a declarat consilier general cu un venit anual de 11.913 lei, dar şi consilier al preşedintelui Autorităţii de Supreveghere Financiară, cu un venit de 248.374 lei. Aşa se face că “băiatul mamei” a ridicat de la stat în 2014 cât doi directori generali, adică 21.662 lei pe lună.

Încă nu avem date cu privire la standardul de viaţă al lui Cătălin Câpeanu după “decăderea” mamei sale din 2014.

Ridicarea nivelului de trai al consilierului general a însemnat cumpărarea unui alt apartament în Capitală, dar şi un nou credit de 105.000 de euro, scadent în 2030.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-12

TAGURI: meserie, consilier, catalin, campeanu, fiu, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRICEPUTU I
10 Ian 2016

NOMENCLATURA POSTCOMUNISTA ESTE MULT MAI HIDOASA DECAT CEA COMUNISTA. Aceasta este, în istoria omenirii, geneza prin care a aparut si în Romania un nou tip de clasa sociala “BURGHEZIA COMUNISTA” ce s-a dovedit a fi mult mai hidoasa decat au prevazut-o cu cateva decenii in urma unii prezicatori ai vremurilor comuniste. Ea este compusa din MUTANTII (DEGENERATII ce dovedesc URA si LACOMIE fara limite) aparuti in urma “operatiilor genetice” facute urmasilor activistilor comunisti si fostilor securisti stalinisti altoiti cu capitalism salbatic. O parte destul de importanta din nomenclatura comunista si cea postcomunista, intr-un mariaj deplin, au reusit sa-si transforme puterea politica in capital financiar si active si detin astfel controlul sau influienta asupra oricarui tip de decizie publica cu riscul dezvoltarii haotice a Romaniei si fara limita a economiei subterane pana la FALIMENTUL NATIONAL.
CETATEANUL
10 Ian 2016

DACA ATI REUSIT SA IDENTIFICATI ACEASTA beizadea, CE AR FI SA DATI PUBLICITATI LISTA CU TOATE beizadelele din Ro ASEMNATOARE ACESTUI CRETIN.
CROCODILUL FLAMAND
10 Ian 2016

SI ASTA E UN NOU SOVA....CARE ABIA ASTEAPTA CEVA GEN OMV-PETROM...BECHTEL...EADS...MICROSOFT...ANRP...CEVA DE MULS DE LA STAT....CATEVA SUTE DE MILIOANE DE EURO ACOLO...BANI DE TIGARI ACUM POATE PRICEPE SI ROMANUL "STUPID PEOPLE" DE CE ILIESCU,BRUCAN SI RESTUL DE NKVD-ISTI AU CONSTRUIT SISTEMUL CAPITALISMUL DE CUMETRIE CU TOT FELUL DE SECURISTI CARE STATEAU LA CAFEA CU KIM IR SEN,FACEAU SCHIMB DE EXPERIENTA CUM SA OMORI MAI EFICIENT POPORUL...ADICA "PULIMEA"...ASTIA SUNT "REFORMATORII" SUSTINUTI DE "TARILE CIVILIZATE"...NKVD-ISTII SUSTINUTI DE WALSTREET,GOLDMAN SACHS SI ALTI "LYCURICI"...CICA ASA SE FACE ECONOMIA DE PIATA....FURI TOTUL DINTR-O TARA SI DEVII SINGURUL "CAPITALIST DE CUMETRIE"...BINEINTELES IMPREUNA CU NEAMURILE....OLIGARHIA NKVD-ISTA VOPSITA IN STEAGUL AMERICAN...URAAA...URAAAA...TRAIASCA BUSH-CIA SI ALQAIDA....PRIETENII NKVD-ULUI...MARELE LYCURICI....FRATE CU MAFIA
MARIA
29 Ian 2016

Da nu ar fi rau,o listă cu beizadele.Poate verifică cineva: Gavirla Andreea Gabriela, nu a făcut liceul (dra a copiat la admitere, a fost prinsă și eliminată cu toate consecințele,motiv pt care a fost înscrisă la un liceu neacrditat (fupa 89 dr poate orice)dar surpriză, a trebuit să repete cl XII ca poată da bacul,a urmat parțial la Dimitrie Cantemir cât să poată face rost de o bursă guvernamentală in Anglia ( că doar avea merite deosebite). La întoarcere cu ajutorul partenerului mamei de asociație si nu numai, dl Doru Boștină, a figurat angajată cam un an, apoi i s a creat un post de director de comunicare cu un salariu pe măsură ( pe ce criterii nu se știe) la Min Dezvoltării,după câteva luni a fost detașată la Min de Externe pt ca fata mamei se vrea diplomat.Cum si de ce o stie doar ilustra sa mama: Georgeta Gavrila,fost secretar MAPN(doctoreasa cu bube m cap,vexi presa),fost prefect,fost secretar de stat pe la energie,fost...dracu stie ce. Deci,cine e și ce poate "inteligenta" asta? Poate ne explică cineva http://www.stareanatiei.ro/2016/01/udrea-si-luat-blana-vie/
Random imageUltimele stiri


loading...