2018-12-19 09:39


Despre alte minuni marca OSIM

 |  18:11
Despre alte minuni marca OSIM

Bursa Zvonurilor scria zilele trecute despre isprăvile lui Ioan-Alexandru Andrei, care a fost numit în funcţia de Director OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) de către Victor Ponta în noiembrie 2014.

Astăzi, Bursa a mai primit o veste minunată din instituţie: Adriana Aldescu, şefa Serviciului Administrare Brevete şi a  Structurii de Securitate din OSIM, se laudă că l-a rezolvat pe  domnul Director cu certificatul ORNISS, care îi lipseşte, necesar ocupării funcţiei de conducere a instituţiei. La urechile Bursei Zvonurilor a mai ajuns, tot ca zvon, că doamna Aldescu are la dosarul de personal o lucrare de promovare în ziua în care năştea – 26.01.1996. Având astea la bază, doamna Aldescu s-ar comportă în OSIM ca la ea acasă, ca orice subaltern protejat de Directorul  General.

Atenţie, aici e Bursa Zvonurilor!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30

TAGURI: bursa zvonurilor, osim, orniss, ioan-alexandru andrei, securitate, brevete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


OSIM-ISTUL
14 Ian 2016

infractor notoriu..asociat cu dan pasat deputatul condamnat pentru evaziune fiscala..tot giurgiu stie de infractorul alexandru
HAI SA NE "BUCURAM"
04 Aug 2016

In ultimele 3 luni, de cand institutia are un nou director general, merituoasele colege perforate au plecat in cate 3-4-5 deplasari externe - uneori legale de la saptamana la saptamana. Ca a meritat, ca nu a meritat, ce mai conteaza, sa tragem tare pana in toamna la alegeri, ca nu se stie dupa. Sa nu mai spunem de o colega sanctionata disciplinar pusa sa coordonez o directie de 80 de persoane (!!) in conditie in care are doar cativa ani experienta, insta face luciu bine la pantofi unde trebuie. Cu o vechime a stocurilor in examinare care ii face pana si pe bietii inventatori sa se intrebe daca instititia nu cumva a pus lacatul pe usa. P.S. Vor urma ale "bucurii".
Random imageUltimele stiri


loading...