2018-12-11 07:17


Dinozaurul Petrescu, consilierul dinozaurului Neaga-CNADNR

 |  18:18
Dinozaurul Petrescu, consilierul dinozaurului Neaga-CNADNR

Poate să se scufunde ţara, nu doar să se surpe Autostrada Sibiu-Orăştie, că şmecherii care au pus mâna pe miliardele de la CNADNR nu se dau duşi de la „măcelărie”. Geaba scria la gazetă, încă de la jumătatea lunii septembrie, că unul dintre cei care au păpat banii pe care trebuia să facem drumuri, de să duduie economia în scumpa noastră ţară, nici la 70 de primăveri nu vrea să ne scutească de înalta sa competenţă.

Şeful ăl mare al Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, „Omul care schimbă miniştri”, cetăţeanul Narcis Neaga (foto) îl ţine în funcţia de consilier personal pe numitul Aurel Petrescu. Cunoscători ai intimităţilor din CNADNR zic că să şi vrea nu şi-ar permite să scape de el. Omul e bătrân şi ştie multe...

Aurel Petrescu a fost director general al AND şi director financiar al companiei până în anul 2008 când s-a pensionat, ministrul liberal Ludovic Orban având meritul îndepărtării dumnealui. Este cunoscut ca un bun combinator pentru Pizzarotti, Astaldi, Impregilo şi pentru Plastidrum. De la CNADNR nu ia mult, decât vreo 12 mii de lei/lună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: bursa zvonurilor, cnadnr, autostrazi, drumuri, narcis neaga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASA MINISTRU , ASA MINISTER?
02 Noi 2015

La CFR Calatori, cand se face licitatie pentru achizitiile publice cand atribuire directa si tot asa... Sediile celor trei companii feroviare-CFR Calatori, CFR Marfa si CFR SA, aflate in Palatul CFR de langa Gara de Nord au fost ieri vizitate de catre procurorii DNA insotiti de mascati. Potrivit informatiilor , descinderile au vizat unele contracte de achizitionare de energie si carburanti, dar si modul cum s-a incasat si utilizat taxa de utilizare a infrastructurii feroviare (TUI). Totodata, procurorii DNA au ridicat o serie de documente de la CFR Marfa privind un dosar aflat in lucru care vizeaza unele aranjamente regizate de oamenii din compania de stat si Ministerul Transporturilor cu firmele lui Gruia Stoica. DNA , sa controleze cel putin dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS Bv.), Carmen Maria Popescu(“regina achizitiilor” de la CFR Calatori), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(fost membru CA,inculpat), Alexandrina Gatej(fosta presedinte CA),Dana Galben Rachila(membru CA pe viata?),Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat CFR Calatori) ,Mantoiu Cornel ,Zaharia Adrian, etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
SCâRBă MAXIMă!
02 Noi 2015

Personal, NU-I MAI SUPORT! VĂD NUMAI MOACE TRECUTE DEMULT ÎN ALTĂ DIMENSIUNE! SUNT DEPĂȘIȚI, RAMOLIȚI, CU CAPUL LĂSAT NUMAI PE-O TASTĂ (SAU BUTON).... CUTRE RELE ȘI BĂTRÂNE...TOȚI ĂȘTIA AU HĂCUIT RO.CU SECERA ȘI CU BĂTUT-O-N CAP CU CIOCANUL PÂNĂ LA NIVEL DE NIT...e timpul că ne debarasăm de ăștia! Măcar de-ar fi maeștrii ÎN CEVA, să-ți pleci capul și să-ți scoți pălăria atunci când unul d-ăsta trece...în semn de respect!
CUCU
04 Noi 2015

neaga ti-a plecat taticu. Cand te uiti in oglinda nu ti-e greata si rusine? Ai facut din CNADNR si acolitii tai un musuroi de puroi pe care nimeni nu-l mai suporta. Dute sau asteapta sa te duca pe tine , pe metreasa ta si pe tractoristul de la intretinere...asa o sa va duca pe toti facand un extraordinar progres de a avea la finele anului minus km de autostrada. CNADNR nu este sa demoleze autostrazi, sa rezilieze contracte datorita incompententei voastre in a implementa proiecte ci sa construiasca, sa intretina, sa modermizeze rumuri care acum arata ca dupa razboi. De ce sa plateasca Romania la cei care ai rezilit contrctele plingerile lor....sa platesti TU mai mecanicule.....
Random imageUltimele stiri


loading...