2018-12-13 16:17


Disciplina din OSIM

 |  17:16
Disciplina din OSIM

Ioan-Alexandru Andrei (foto) a fost numit în funcţia de director OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) de către Victor Ponta în noiembrie 2014. Una dintre isprăvile acestuia, despre care a fost informată Bursa Zvonurilor, a constat în numirea unei comisii de disciplină, etică şi integritate formata numai din prietenii lui.

Cătălin Niţu – proaspăt angajat OSIM din mai 2015, alături de care a plecat în toate deplasările OSIM de anul acesta, a fost numit direct preşedintele Comisiei de Disciplină din OSIM deşi procedura internă de constituire a Comisiei prevede că membrii trebuie să aibă minim cinci ani vechime în instituţie. De altfel, chiar Niţu a semnat procedura în cauză (facsimil).

Ioan-Alexandru Andrei era, la data numirii în funcţie, vicepreşedintele PSD Giurgiu şi consilier în cadrul Instituţiei prefectului. Conform declaraţiei de avere avea terenuri în municipiul Giurgiu de peste 50.000 mp, cinci apartamente şi nici un împrumut bancar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

Documente:

TAGURI: bursa zvonurilor, osim, ioan-alexandru andrei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NONO
27 Noi 2015

Acumm ca ati publicat un document de uz intern domnul director general a luat foc. Cauta sa s-a publicat acel document si ameninta cu procese pe viata. N-ar fi rau daca ministru economiei de care tine OSIM ar afla ce poama conduce o institutie din subordinea ministerului. Cu ce e mai bun decat ministrul de 28 de ani propus la sanatate, el insusi avand doar 30 de ani si experienta manageriala ioc.
@NONO
03 Dec 2015

Invata sa scrie romaneste. Analfabetule (-o) :))))))
@NONO
08 Dec 2015

Da domnule director. Multumesc de sfat. Invat. Dar asta nu te face mai bun. Tot sef peste gunoieri ramai. Daca nu-i omori pe toti.
OSIM-ISTUL
14 Ian 2016

un infractor notroiu..asociat cu dan pasat deputatul penal condamnat la inchisoare pentru santaj..santajau primarii din giurgiu..grup infractional organizat..cat despre directorul nitu..un semianalfabet care habar n-are drept..dat afara de la musat si asociatii si aciuiat prin ministerul economiei
BANI PE NET
17 Ian 2016

Bună, mă numesc Paul Marinescu şi sunt din Constanța dar locuiesc în minunata ţară Ecuador. Aş vrea să îţi spun cum câştig eu constant 15.000 € pe lună petrecând zilnic între două şi trei ore online. Dacă îţi rupi cinci minute din timpul tău ca să-mi citeşti site-ul, poţi câştiga şi tu aceeaşi sumă de bani. Toate informaţiile le ofer gratuit. Chiar e adevărat, fără înregistrare, fără logare, fără descărcări de fişiere. Tot ceea ce ofer e informaţie brută!
Random imageUltimele stiri


loading...