2018-12-13 20:45


Elena Udrea, cină cu mici în Regie

 |  16:46
Elena Udrea, cină cu mici în Regie

Tocuri înalte, rochie neagră, scurtă şi elegantă, limuzină cu şofer la ieşirea din cârciumă, elemente de bun-simţ potrivite unei dive ca Elena Udrea, însă uşor nepotrivite dacă ele alcătuiesc tabloul unei cine cu mititei şi pastramă de oaie, savurată la o terasă în complexul studenţesc Regie.

Înconjurată de studenţi în bermude şi slapi, care trăgeau cu greu dintr-un pai aşa încât să-i ţină o cola toată seara la terasă, Elena Udrea ciocnea vin alb cu una dintre nepoatele sale, atrăgând, evident, toate privirile celor din jur. Între doi mititei şi o pastramă de oaie, fosta blondă de la Cotroceni a avut grijă să fie observată de toţi căminiştii prezenţi la cârciuma cu specific tradiţional românesc. A mers agale spre toaletă, traversând întreaga terasă, dar şi restaurantul interior şi etalându-şi cu această ocazie rochia de designer, dar şi picioarele bronzate, care au întors toate privirile, atât ale chelnerilor, cât şi ale clienţilor neobişnuiţi cu o prezenţă atât de rafinată pe terenul lor. Nu puţine au fost privirile aruncate pe furiş de studenţi spre blonda coborâtă din palatul de cleştar pentru a se pierde, vreme de câţiva mici şi un şpriţ de vin alb, printre muritorii de rând. Dar şi de foame. Odată terminată şi cafeaua cu frişcă, Elena Udrea s-a ridicat, elegantă cum era, a mulţumit chelnerilor pentru respectul arătat cu un zâmbet şi, probabil, cu un bacşiş generos, că doar nu degeaba au roit toată seara în jurul ei, şi a plecat spre limuzina care o aştepta în parcare. Din spatele geamurilor fumurii probabil n-a auzit studenţescul „cine era, mă, bunăciunea asta?” rostit de ceilalţi participanţi la traficul pietonal blocat temporar de limuzina sa. Un strop de Chanel şi dispare şi mirosul de mici. Spre (cei) mari, birjar!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-31

TAGURI: elena udrea, regie, mititei, pastrama, bursa zvonurilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Z.P. MARE JURNALIST
26 Aug 2015

Tonul articolului semnat subversiv Z.P. este unul specific unui mort de foame, a unuia care vede femei rafinate coborand din '' palatul de clestar '' o data in viata si se lauda la toti vecinii ca a vazut-o pe Elena Udrea cu o nepotica mancand mici, pastrama si band cu placere un pahar cu vin alb...ca si cum Udrea n-ar fi om obisnuit, ea nu are pofte, ea nu mananca, ci traieste cu aer...Pentru musiu Z.P. stire : sa ne spuna si noua cu prima ocazie ce prima a luat de la patronul '' Puterii '' si daca a luat in vreo sticluta pentru tinere aminte ceva damf de parfum Chanel...adios, om din bobor, poti muri fericit...
FOARTE FRUMOS.
26 Aug 2015

Sa fim seriosi, poate nici n-a mers Udrea in Regie si daca a mers oare nu e ok, credeati ca ea frecventeaza numai locuri cu pretentii? Iata, daca e a devarat merge si printre oameni "in slapi".
DOKTORR MENGELE
26 Aug 2015

bitte schon...cine o vede sa ma anunte...frau Udrea este asistenta mea din experimentul boul-de-Pleshkoi fara un koi...care se crede vaca....trebuie sa vina in laborator la experimente...va rog nu atingeti personajul...va infecteaza cu EBOLA...
PARADISUL CRACILOR DE BABA
26 Aug 2015

Sa dus la locul amintirilor de cind avea 14 - 15 ani . Araboi si turcaleti cu maciuci circumscrise si boli tropicale de la ei .
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
26 Aug 2015

UDREA E PASARE RARA...SI LARGA...CAT O GALEATA..SE SATISFACE CU MOPUL ANAL
MARINELU
27 Aug 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
X FILES STUDIO
27 Aug 2015

http://www.euroeducatie.ro/
FACATOAREA DE VACA PISATA
27 Aug 2015

Parca se uita dupa rudiilii din Caracal .
Random imageUltimele stiri


loading...