2018-04-21 02:59


Eugen CECAN, șeful incompatibil al DRDP Cluj, e pe tobogan

 |  14:24
Eugen CECAN, șeful incompatibil al DRDP Cluj, e pe tobogan

Nu au trecut decât câteva zile de când „Bursa zvonurilor” vă dezvăluia că se caută „ac de cojocul” lui Eugen Cecan, șeful lipit de scaun al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP), și iată că noul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, dorind probabil să afle exact care e situația pe „moșia” lui Cecan, a trimis Corpul de Control la DRDP Cluj.

Ăsta ar putea fi un semn că Eugen Cecan, găsit incompatibil de ANI încă din 2015 este, în sfârșit, pe făraș. Mai ales dacă ne gândim la precedentul din 2012, când predecesorul lui Cecan, Ion Pantelimon, a fost zburat tot ca urmare a unei descinderi la Cluj a Corpului de Control al ministrului Transporturilor.

Tocmai de aceea, inițiativa ministrului actual e de salutat, mai ales că, din ce am mai auzit și noi, sunt multe lucruri de găsit, dacă sunt căutate.

Ori tocmai asta e problema, că se pare că inspectorii veniți tocmai de la București s-au mai înmuiat pe drum și acum sunt exagerat de prietenoși cu Cecan și grupul din jurul lui.

Noroc că oamenii din interior nu mai au de gând să tacă și au trimis „Bursei zvonurilor” o listă, pe puncte, cu locurile unde ar trebui să caute mai abitir „controlorii” trimiși de minister. O publicăm ca atare, că poate îi ajută în muncă! Că doar de aia s-au dus acolo, nu?

Printre posibilele „ținte” de control, sunt menționate:

-      ­Verificarea legalității procedurilor de achiziție lucrări şi servicii în vederea realizării în regie proprie a lucrărilor de punere în siguranță în vederea dării în exploatare a sectorului de autostradă Orăştie-Sibiu lot 3;

-      Verificarea plângerii penale depuse de ISC Oradea pentru executarea de lucrări de modernizare a sectorului DN 67, sectorul cuprins între km 132-184, fără autorizație de construire şi cu decontare ILEGALĂ din capitolul "întreținere şi reparații, respectiv cheltuieli materiale", ele fiind de fapt INVESTIȚII!

-      Situația stadiului fizic realizat la Centura Ocolitoare Cluj-Est, unde nu este făcută recepția finală!

-      Stadiul lucrărilor de reparații şi legalitatea execuției la DN 17 C şi DN 17 D, care erau trecute pe reabilitare şi s-au făcut de fapt reciclări, ca şi pe DN 76 sau DN 18, cu firma Road Mix Technology, care ar aparține, spun gurile rele, chiar lui CECAN;

Și asta este doar început, pentru că lista neregulilor acumulate la DRDP Cluj este mult mai mare, spun oameni care știu multe despre cei cinci ani de „domnie” ai incompatibilului Eugen Cecan. Care a fost păstrat în funcție de foștii miniștri ai Transporturilor, din considerente doar de ei știute. Poate măcar acum va fi luată decizia corectă, pentru că nu motivele lipsesc. Hai că se poate!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-11

TAGURI: eugen cecan, drdp cluj, corpul de control, razvan cuc, ministrul transporturilor, incompatibil, ani

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONYMOUS
28 Mar 2017

Afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cu ellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
29 Mar 2017

Destul!!! Nu se mai poate...
Random imageUltimele stiriApa Nova