2018-11-18 12:14


Filiera Ciocanilor. Interfaţa lui Botănoiu

 |  20:24
Filiera Ciocanilor. Interfaţa lui Botănoiu

Programul prezentat de Daniel Botănoiu celor de la PSD, pentru a fi numit secretar de stat la Agricultură, era unul perfect: lupta împotriva corupţiei, a evaziunii fiscale, a mafiei, de reformare a sectorului. Imediat ce a fost numit, omul fraţilor Dan şi Cornel Ciocan, aşa cum tot spune Bursa Zvonurilor, a început să-i dezamăgească pe cei din PSD, devenind sluga lui Daniel Constantin şi vasalul clanurilor din agricultură.

Pentru a ţine legătura cu clanurile şi-a luat lângă el o doamnă cunoscută de tot ministerul ca implicată în scandaluri cu licenţe de depozit, licenţe de import pentru seminţe contrafăcute, afaceri cu cota de zahăr, favorizarea unor proiecte finanţate din Fondul European de Pescuit... Botănoiu a şi promovat-o pe Elena Tatomir (foto), că despre ea vorbim, director general al Direcţiei politici agricole, deşi avea deschise pe numele ei două dosare penale. Elena Tatomir este cea care asigură interfaţa între clanurile din agricultură şi factorii de decizie. Sfârşitul episodului şapte.

Pricopie a ajuns ministru la intervenţia lui Oprescu

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, este cunoscut ca unul dintre copiii de suflet ai social-democratei Ecaterina Andronescu, alături de ministrul delegat pentru învăţământ superior şi cercetare, Mihnea Costoiu. În realitate însă, Ecaterina Andronescu s-ar fi opus numirii lui Remus Pricopie (secretar de stat în timpul mandatului de ministru al Ecaterinei Andronescu şi fost consilier al acesteia) la şefia învăţământului, ca membru al Guvernului Ponta II. Ecaterina Andronescu l-ar fi dorit instalat în fotoliul de ministru al Educaţiei pe Mihnea Costoiu sau pe celălalt coleg al său de la Universitatea Politehnica Bucureşti, preşedintele Federaţiei Sindicale „Alma Mater”, Anton Hadăr. Pricopie ar fi ajuns însă şef al Educaţiei după intervenţia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, pe lângă premierul Victor Ponta. Ecaterina Andronescu rămâne însă în continuare unul dintre criticii din umbră ai ministrului Pricopie, susţinând înlocuirea acestuia cu Mihnea Costoiu.

Alexandra Stan, pe mâna psihologului

Veste şoc pentru fani! Interpreta Alexandra Stan trăieşte în continuare o dramă, după ce a fost snopită în bătaie de managerul ei, Marcel Prodan. Nevoită să-şi amâne toate concertele, pentru că nu se simte în stare să urce pe scenă, Alexandra Stan a ajuns şi pe mâna unui psiholog. Cântăreaţa le-a declarat celor din jur că nu se simte capabilă, pentru moment, să se ocupe de cariera muzicală, chiar dacă acest lucru înseamnă pierderea unor importante sume de bani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2014-05-20
Citeste si:
Relu Fenechiu, între libertate şi puşcărie

TAGURI: Bursa, zvonurilor, ciocan, agricultura, clan, alexandra, stan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILI
30 Apr 2014

In minister nici femeia de serviciu nu mai vb cu baotanoiu ca cica are un comportament ca femeia la menopauza.
Random imageUltimele stiri


loading...