2019-01-17 13:12


Funcţionarii din primării dau buzna în sindicat

 |  19:34
Funcţionarii din primării dau buzna în sindicat

După schimbarea primarilor, gradul de sindicalizare din primăriile de sector a crescut considerabil. De exemplu, la Primăria Sectorului 2, oamenii au trecut de la UNPR direct în sindicat.

Bursa Zvonurilor a aflat că teroarea impusă de Onţanu nu permitea nimănui să mişte în front. Aşa se face că aproape toată lumea era înscrisă în UNPR-ul condus de Gabi Oprea, unde Onţanu ţinea sub bocanci bucureştenii. Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie din Primăria Capitalei care funcţionează în sediul central al Municipalităţii este impresionată de valul masiv de sindicalişti. Numai primăriţa nu îi bagă în seamă, pentru că nu e decisă încă ce va face cu ei şi nici nu se gândeşte la majorări salariale, aşa cum tânjesc sindicaliştii. Oamenii sunt speriaţi că nu ştiu ce se va întâmpla cu societăţile comerciale care le vor dubla activitatea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: bursa zvonurilor, primarii, sindicat, unpr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


QED
12 Oct 2016

"Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie din Primăria Capitalei care funcţionează în sediul central al Municipalităţii " ...NU EXISTA ASA CEVA!!!!
DETASATUL
13 Oct 2016

articol insidios!!!!
FUNCțIONARUL
13 Oct 2016

Dezinformaree crasă !!!
ANONIM
22 Oct 2016

Sindicalistii din primarii au carnet PSD si ies in strada la ordinul puscariasului dragnea.
Random imageUltimele stiri

loading...