2018-12-14 14:24


Gata, ești sănătos române!

 |  15:03
Gata, ești sănătos române!

Citesc pe niște pereți de facebook, spune o prietenă a Bursei Zvonurilor, că, întrucît s-a interzis fumatul, poporul român va plezni de sănătate. Cică de asta s-a înterzis fumatul, pentru că scrie în Constituție că statul te vrea sănătos și el apără sănătatea și bla bla bla.

Da, de aia mâncăm chimicale, muncim pînă la 65 de ani și murim cu capul pe birou sau în fabrică. De aia avem pensii de litera trei, de aia mișună gândacii prin spitale și trebuie să-ți aducă familia tratamentul pentru că de acolo nu primești nici o aspirină. De aia n-ai aer curat să respiri, iar dacă faci analiză la apă te îngrozești. De aia se taie pădurile. Și de aia se fură t banii din sănătate (și nu numai) pentru că statul te vrea sănătos. Iar acum, cu fumatul, a rezolvat problema. Gata, ești sănătos române!

E părerea prietenei, pe care Bursa Zvonurilor o dă mai departe fără comentarii.

Un alt prieten zice: Acum poate întelegeți de ce eu nefumător am o problemă cu legea antifumat în forma actuală.

"Poate că pasul următor va fi să ne gândim un pic și la alte probleme sociale cum ar fi consumul de alcool sau alimentația nesănatoasă…” - Magdalena Ciobanu, consilier în Ministerul Sănătăţii şi coordonator de proiecte pentru controlul tutunului la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-01

TAGURI: bursa zvonurilor, fumat, sanatate, roman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARYLAND
29 Ian 2016

Doamne, incredibil! Am scapat...., odata cu interzicerea fumatului, problemele din Romania au luat sfarsit. Ni se va duce duhu in lume ce lege tare a fost promulgata....ce mai conteaza ca apa, chiar si cea imbuteliata e plina de otravuri, ce conteaza ca alimentele sunt pline de rahaturi, ce conteaza ca avem credite intoxicate cu diverse ciumbuslucuri, ca se fura ca in codru la facturi. E hai, gata, nu se mai fumeaza, restul sunt detalii. "Suntem salvati"!
Random imageUltimele stiri


loading...