2019-02-20 09:28


Ginerică Ponta s-a supărat pe tata-socru

 |  19:21
Ginerică Ponta s-a supărat pe tata-socru

Merită semnalată supărarea afişată în aceste zile de ginerele Victor Ponta faţă de socrul său, Ilie Sârbu (foto). Una din cauze este că bătrânul lider PSD face presiuni asupra premierului ca să nu-l remanieze pe ministrul Energiei, Constantin Niţă.

Alta că Sârbu e în plină campanie de lobby, printre înalţii funcţionari din anumite ministere, pentru atribuirea unor contracte grase unor afacerişti ce nici măcar nu şi-au înfiinţat firmele nominalizate. Grea mai e guvernarea în familie!

Şerban Huidu cere ajutorul unui psiholog 

Şerban Huidu trece prin momente de coşmar, iar necazurile încă se ţin lanţ de realizatorul tv, drept urmare acesta va apela la ajutorul unui psiholog. Atunci când credea că ghinioanele au luat sfârşit, iată că Şerban Huidu primeşte lovitură după lovitură. După ce în urmă cu o săptămână tatăl său a fost desfigurat de un jandarm, Elena Balog, al cărei soţ a murit în accidentul rutier provocat de Şerban Huidu, a depus plângere împotriva fostului realizator tv la CEDO, nemulţumită fiind de pedeapsa primită de acesta. Astfel că Huidu a cedat psihic şi le-a declarat prietenilor că are nevoie de ajutor. Şerban Huidu este hotărât să apeleze la serviciile unui psiholog, care să-l ajute să depăşească problemele.

Vacanţă plăcută, dragă Guvernule!

Guvernul, în frunte cu premierul, îşi ia azi zece zile de concediu. Distracţie plăcută! Numai că lasă în urmă nişte probleme grele, e drep,t care mai mult afectează poporul decât miniştrii: privatizarea CFR Marfă; cea mai mare inflaţie din UE, 4,5%; şomajul a urcat la 7,5%; investiţiile străine au scăzut cu 35%; programe pe fonduri europene suspendate; strategie pentru cheltuirea banilor europeni 2014-2020 lipsă. Bursa Zvonurilor ţine să anunţe onor Executivul că, la întoarcerea din vacanţă, pe lângă belelele de mai sus o să mai găsească şi altele. Tot nerezolvate. Măcar să vină odihnit!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-08-04
Citeste si:
Daniel Constantin, pârât de Drăguşanu

TAGURI: bursa, zvonurilor, guvern, victor, ponta, vacanta, concediu, serban, huidu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
01 Aug 2013

Faceți apel la carte și veți constata că nu persoanele se remaniază, ci guvernele. Persoanele se demit, se revocă sau, pur și simplu, se eliberează din funcție.
RADU
05 Aug 2013

un popa raspopit este mai periculos de 100* decat un parlamentar traseist. Asta,raspopitul, politic vorbind ,este aerian cu +. cand apare pe sticla,daca te uiti la moaca lui cand vorbeste, vezi clar ca nici el nu crede ce spune ! Da spune,asti tristetea mare. ca vorbeste gurafara el !!!. Singurul avantaj este ginerica. cat o mai fi asta pe ''ciolan''.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...