2019-03-25 00:11


INCREDIBIL. Sindicalistul Matei Brătianu este angajat pe viață la Poșta Română

 |  13:47
INCREDIBIL. Sindicalistul Matei Brătianu este angajat pe viață la Poșta Română

De vreo 20 de ani, fiecare director al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) a simțit în spate permanent presiunile sindicaliștilor conduși de către eternul lider, Matei Radu Brătianu.

Ca să aibă liniște în companie, fostul director Bogdan Toader, condamnat între timp la ani de grei de închisoare, a fost de acord să încheie cu Federația Sindicatelor din Poştă și Comunicații condusă de Matei Brătianu un contract colectiv unic în România, pe o durată de zece ani, care expiră anul acesta. Însă, potrivit informațiilor noastre, un alt fost director general al Poștei Române, Alexandru Petrescu, cu câteva săptămâni înainte să ajungă ministru pentru IMM-uri în cabinetul Grindeanu, a luat o decizie incredibilă în favoarea liderului sindical. Întrucât, Matei Brătianu este născut pe 11 martie 1946, el ar fi trebuit de mult timp să fie la pensie, după ce a ajuns la vârsta de 65 de ani, dar, în fiecare an și-a continuat activitate la Poșta Română pentru că directorii companiei au fost de acord să-i prelungească contractul de muncă. Prin această prelungire anuală, Brătianu a putut să rămână și lider sindical. Dar, în 2016, când deja împlinise 70 de ani, Matei Brătianu a primit un cadou aparte din partea fostului director general Alexandru Petrescu: contract de muncă cu Poșta Română pe durată nedeterminată. Practic, prin bunăvoința lui Alexandru Petrescu, liderul sindical Matei Brătianu este angajat pe viață la Poșta Română. Incredibil, dar adevărat! Mai trebuie precizat că Materi Brătianu a intrat, în 2008, în PSD și a fost deputat pe lista acestui partid până în 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-01

TAGURI: matei bratianu, posta, alexandru petrescu, bogdan toader, sindical
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Feb 2018

EL ESTE UNUL DINTRE CEI MAI MARI INFRACTORI MAFIOTI AI POSTEI ROMANE . EL CU FII SAI ARE AVERE OBTINUTA DIN FRAUDAREA POSTEI ROMANE CAT NU ARE TOTI POSTASII DIN TARA LA UN LOC.
ION POSTASUL
01 Mar 2018

Mihai Toader si Lepadatu stau in puscarie datorita lui Bratianu. Oare cum poate dormi noaptea cand stie ca niste oameni nevinovati stau in puscarie ? DNA-ul ce face ? Pe acest infractor notoriu nu-l vede cum din 1990 fura posta romana ?
VETA
01 Mar 2018

Nu-l ia nimeni la intrebari pe acest excroc ?
MARIA
01 Mar 2018

De 11 Martie o sa-i uram :La multi ani dupa gratii !
GETA
01 Mar 2018

Bratiene futute-ngura, n-ai sa stapanesti lumea, tot 4 scanduri iei cu tine cand ai sa pleci.
ALIN
22 Apr 2018

Dar pe pacaliciul acela Pinocchio, marele director al postei de atunci nu-l intreaba nimeni de sanatate? Numai incompetenti a sprijinit in posta si parasute ieftine! Cu rezultate pe masura!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...