2019-01-22 14:54


Iulia Albu, curtată de un afacerist

 |  20:16
Iulia Albu, curtată de un afacerist

Iulia Albu (foto) este hotărâtă mai mult ca oricând să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat şi chiar nu duce lipsă de admiratori.

De curând, ea a primit o “propunere indecentă “ din partea unui afacerist, care o curtează încă de pe vremea când aceasta era căsătorită cu Mihai Albu. Surse din anturajul Iuliei spun că aceasta se loveşte, însă, de o problemă. Fostul soţ nu poate sta departe de Iulia, astfel că nu poate face nici un pas fără ca acesta să nu ştie. Aşa că, Iulia Albu este hotărâtă să-l ţină la distanţă pe Mihai, asta pentru a înţelege că este momentul să-şi vadă de viaţa ei.

Inamicii managerilor privaţi

Pe când Relu Fenechiu îi vindea transformatoare de la fier vechi,  Electrica era societate de stat. La societăţile de stat, şi atunci şi acum, şefii îşi păstrează funcţiile doar dacă au susţinerea liderilor politici locali aflaţi la putere. Liderii de care vorbim plasează afacerile gen “transformatorul” către oamenii de afaceri din clientela lor. De aici mănâncă şi şefii de la stat, după ce o cotă parte este dirijată către liderul politic. De aia nu se reuşeşte implementarea managementului privat.

Pricopie pleacă în pragul Bacului

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, va mai fi păstrat de prim-ministrul Victor Ponta în Guvern până la următoarea sesiune a examenului de bacalaureat, din toamnă, urmând să fie înlocuit la şefia învăţământului de senatorul PSD, Ecaterina Andronescu. Pricopie are răgaz până în toamnă să-şi ajute cât poate, din funcţia de ministru al Educaţiei, colegii de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), unde este rector autosuspendat.

De asemenea, Pricopie trebuie să modifice Legea educaţiei naţionale, tot în această vară.

Ecaterina Andronescu a fost folosită de premierul Ponta şi anul trecut pentru a gestiona bacalaureatul de toamnă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-22
Citeste si:
Blejnar e bine mersi

TAGURI: iulia, albu, relu, fenechiu, electrica, manager, bacalaureat, educatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...