2019-03-21 12:35


„Locotenentul” lui Ovidiu Silaghi, numit de Meleșcanu consul la Londra

 |  12:46
„Locotenentul” lui Ovidiu Silaghi, numit de Meleșcanu consul la Londra

Valentin Macec a fost și este unul dintre oamenii de încredere ai fostului ministru PNL al Transporturilor, acum trecut la ALDE, Ovidiu Silaghi, fapt pentru care mai mereu a beneficiat de sinecuri bine remunerate.

În perioada când Ludovic Orban era ministrul al Transporturilor, Valentin Macec a ajuns în Consiliul de Administrație de la Tarom, “remarcându-se” prin implicarea în achiziționare a două aeronave Boeing cu banii jos - ceea ce nu s-a întâmplat nicăieri în lume -, fapt pentru care imediat compania a intrat în colaps financiar. Ulterior, când Silaghi a ajuns ministrul Transporturilor, Macec a fost numit din nou în CA de la Tarom. Ulterior, prin anumite conjuncturi politice, Valentin Macec a aterizat în ograda Ministerului Afacerilor Externe pe funcția de director adjunct al Direcției Logistică, deși n-avea nici în clin, nici în mânecă, cu activitatea acestui minister. Imediat, după această numirea, omul lui Silaghi a fost numit director general al Direcției Logistică din cadrul MAE.

Potrivit informațiilor noastre, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a semnat recent un ordin prin care, începând cu data de 23 iulie 2018, Valentin Macec este numit consul al României la Londra.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-23

TAGURI: macec, silaghi, consul, londra
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...