2018-11-20 19:59


Lucian Vlădescu nu renunţă la OMV Petrom!

 |  20:09
Lucian Vlădescu nu renunţă la OMV Petrom!

După cum ştiţi, Lucian Vlădescu (foto) a fost dat afară de la ANRMAP în urma dezvăluirilor publicate de PUTEREA. În articolele noastre remarcăm faptul că, în doar doi ani, avocatul Vlădescu s-a transformat din apărătorul concernului IMPACT, societate care a escrocat bugetul României cu milioane de euro, într-un “Big Man” PSD.

Astfel, Lucian Vlădescu a fost numit atât preşedintele ANRMAP, cât şi reprezentant în CA al mai multor societăţi unde statul este acţionar, cum ar fi OMV Petrom. După ce a fost izgonit de premierul Ponta de la şefia ANRMAP - Lucian spune prietenilor că nu a fost concediat, ci el a părăsit postul de preşedinte “din motive personale”, prost este cine îl crede!!! - Vlădescu nu vrea să plece din CA al OMV Petrom. Motivul este unul singur şi este tot “din motive personale”: indemnizaţia de mii de euro pe care o primeşte lunar de la OMV Petrom. Şi uite aşa, reprezentantul statului în CA al OMV Petrom este obscurul avocat Lucian Vlădescu implicat în scandalul imobiliar IMPACT.

Cât se dă pentru un post în Consiliul General

Merg bine afacerile când eşti consilier general al Capitalei! Altă explicaţie nu poate exista cât timp pentru un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) se cotizează zeci de mii de euro la partid. În PNL, de exemplu, pentru a ocupa un post de consilier general se plăteşte minim 30.000 de euro. Sume mai mari se plătesc la PSD, partidul care deţine şi cele mai multe mandate în actualul Consiliu. Deşi nu mai formează majoritatea în CGMB şi au rămas cu mai puţine mandate, tot în jur de 30.000 de euro plătesc şi membrii de partid care doresc să reprezinte PDL în Consiliul Capitalei. Sunt însă şi consilieri care au fost nevoiţi să cotizeze minim 60.000 de euro la partid pentru a ocupa un fotoliu în CGMB. Sume mai mici s-au plătit la PP-DD. Şi tot efortul, teoretic, doar pentru o indemnizaţie de circa 800 de lei pe lună.

Vincenzo i-a interzis Antoniei să-şi vadă fetiţa

Antonia are interzis la propriul copil! Interpreta are probleme din cauza fostului soţ, Vincenzo Castellano, care i-a cerut artistei să stea departe de fetiţă. Sătul să o aştepte în zadar pe Antonia să-şi vadă fetiţa, fiind în această perioadă  preocupată mai mult de relaţia cu Alex Velea, Vincenzo i-a dat o lecţie fostei soţii şi i-a cerut, ca pentru moment, să nu o mai viziteze pe micuţă, care în prezent se află în Italia, la părinţii lui. Se pare că în ultima vreme Antonia este “lovită“ din toate părţile, asta după ce a ieşit la iveală că are o relaţie de iubire cu Alex Velea, ignorând faptul că acesta este căsătorit cu Ana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18
Citeste si:
Prioritatea lui Grapini - coaforul

TAGURI: omv petrom, puterea, bucuresti, euro, antonia, alex velea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALIN
16 Iul 2013

Danut Vladescu are atitea datorii ,restante la barou,la intretinere,isi intretine concubina,cum sa renunte la locul ,bine platit din CA OMV.
DAN ORADEANUL
16 Iul 2013

este INCREDIBIL ceea ce citesc! pai normal, de ce sa plece daca pica banul? trai neneaca pe banii babachii(in cazul acesta fiind vorba de contribuabilul roman!).
MIREL
17 Iul 2013

Acest Danut Vladescu nu are limite face orice pentru bani si nu stie ce este aceea demnitate. Este un exemplu tipic pentru cei din tagma lui. Adica fara rusine la Banii statului!
Random imageUltimele stiri


loading...