2018-07-16 04:18


Manevrele generalilor

 |  19:01
Manevrele generalilor

După ce opinia publică s-a revoltat în faţa blatului PSD-PNL prin apariţia Legii pensiilor speciale pentru militari, generalii fabricaţi prin ordinul lui Găbiţă Oprea s-au văzut discriminaţi. Zice lumea că ei nu ar avea dreptul la pensiile monstruoase pentru că nu au muncit în armată, aşa că ar fi cotizat degeaba pentru obţinerea gradelor.

Cum şi Parchetul Militar le cam dă târcoale, din acelaşi motiv, au gândit, pentru prima dată în viaţa lor, nişte manevre. Primul pas al strategiei este să-şi „legalizeze” gradele obţinute prin donaţiile făcute la partidul intendentului. Cică se invocă prea mult şi Codul Fiscal, iar „cotizaţiile” de până acum nu trebuie căutate prin conturi private. Trebuie ca legea să devină aplicabilă oricui şi de la orice vârstă. Adică, dacă a dat bani de campanie pentru UNPR la 30 de ani, să fie general de la 20. Doar nu credeaţi că ei nu vor şti să se lupte, chiar şi retroactiv, sau că se vor lăsa excluşi de la pensiile mari şi grase. Păi, de aia s-au făcut ditamai generali?! Păi, de aia soţiile, amantele şi concubinele au căpătat grade militare? Nu. Treaba trebuie dusă până la capăt, adică…până, (Doamne fereşte!) la gradul de amiral! Cu pensia aferentă, sigur. Păi, degeaba a înfiinţat Onţanu oştile paramilitare, formate din verzii ostaşi pensionari? BZ a aflat că tot funcţionarul din primăria generalului are pe foaia de lichidare exercitarea serviciului paramilitar. Este doar o formă de recunoaştere (inutilă, legal) a activităţii, căci funcţionarii pensionabili nu au văzut alive niciodată o puşcă sau un poligon de trageri. Ei nu ştiu nici să salute cu mâna la chipiu, ci… altfel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-07-30

TAGURI: generali, manevre, pensii, donatii, gabi, opera, ontanu, bursa zvonurilor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
26 Iul 2015

CORECT ...ONTZANU HOTZEANU E CAP DE LISTA LA GENERALII DE PAIE....ASTIA FAC LA FEL CA MAZARE CU UNIFORMA DE SS-NAZIST...PARADA MODEI LA BATRANETE...DAR PE BANII FURATI DE LA STAT SI PE UNIFORMELE OBTINUTE CU TRAFIC DE INFLUENTA SI MITA SAU SCHIMBATI LEGEA...IN ROMANIA TOTI POLITRUCII DEVIN GENERALI...PRECUM HITLER SI ILIE CEAUSESCU...CA SA FIE VALABIL SI PENTRU ONTZANU,MAZARE,ETCETERA....POLITRUCII CU ZERO ZILE DE ARMATA...GENERALII DE PAIE AI LUI ILIESCU-MAGUREANU..CEL MAI BINE SA-I IMPAIATI PENTRU MUZEUL BOLSEVISMULUI...SA-I VADA TOATA EUROPA...POATE LUAM BANI PE BILETE...CA LA CIRC
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
26 Iul 2015

Il are la mina . Zicea lasa - l asa usor ca il aducem pe drumul nostru . Este de al nostru si usor le rezolvam cite putin pe toate . Aven si noi oameni nostri unde trebuie . Punct . ps . fost om de al lui iliescu . punct . Am fost la piata Obor sectoe 2 , simbata la ora 14 pina la 15 . Toate baracile cu mici - fripturi , bere , racoritoare , ape , etc . , mai ales si ardeleni cu brinza si carne , nu dadeau bonuri fiscale .
ROHMANCI, BEȚI APA KANGEN!
27 Iul 2015

CE-AVEȚI, BĂI, AMEȚIȚILOR CU ”DOMNU GEAL” HOTZANNU? CE, VĂ IA CU RÎGÎIALĂ AMU? DARĂ CÎND ÎI LINGEAȚI MICU ȘI-I SUGEAȚI BERICA, ”PĂ” RITM ”DĂ” MANELE, ”DĂ” UMBLA MANGĂ PRINTRE TARABE TUTA AIA DE RUXANDRA GAROFEANU, CHIAR ÎN FAȚA PRIMĂRIEI, ERAȚI FERICIȚI; ERAȚI ”IMPORTANȚI”!
WERNNER
29 Iul 2015

Gradele militare nu se negociaza intr-o armata adevarata si profesionista.Din pacate la noi,foarte multi sunt in afara de orice daramite de armata ( facuti la apelul bocancilor si ptr.pupincurism).Situatia asta trebuie sa inceteze.Vor grade si pensii speciale-fuga mars in luptele ci AL Qaida si Isis.Dupa asta vorbim bai tucalari si numaratori de izmene gen nenea Oprea.Apropo cum dracu in armata asta din plotonier ajungi general in timp scurt,basca si cu titlu de doctor.
APEVIST CU MLETIER
31 Iul 2015

Cine a zis ca in armata si n general in sistemul acesta de aparare,siguranta si ordine publica gradele militare se negociaza.Fi serios domnule,se dau la oferta dupa trecerea in rezerva la propunerea structurilor de pensionari militari si unii agenti de influenta.Ca o precizare;actula lege a pensiilor militare nu face vorbire despre pensiil speciale pentru militari.Specialele sunt pentru,revolutionari,parlamentari,detinutii politicietc.Apropo,fostii legionari mai primesc pensii ca detinuti politici,?A promulgat Presedintele o lege care ne interzice sa-i mai amintim,la fel despre Ceausescu.Cat despre doctorate ca sa nu mai fie discutii ,ar trebui desfiintat comisia acea de studiere a arhivei securitatii si PCR , continuata de istorici si infiintata o comisie de studiere a ...lucrarilor de licenta ,masterate si doctorat.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova