2018-12-15 16:55


Manipularea lui Curaj

 |  14:29
Manipularea lui Curaj

Pe o diplomă de doctorat scrie așa: Ministerul Educatiei și Cercetării. Deci el elibereaza diploma care, atenție, a fost susținută la.... Ce face Adrian Curaj? Mutând la nivel de universitate, decizia ea nu va putea retrage diploma căci nu ea a eliberat-o. Sunt formulare tip făcute de monetăria statului. Universitatea poate face doar să anuleze susținerea ceea ce este imposibil practice, căci unii conducatori mai și mor.

El de fapt face aruncarea în viitor, când pe diplomă va scrie Universitatea xxx. Ca atare, pentru trecut plagiatele dovedite nu pot duce la anularea tezei pentru că nu universitățile au eliberat diploma.

Și încă o aberație: la Politehnica, București rectorul Costoiu nu are doctorat. Asta înseamnă că el își dă lui titlul? Rectorul este singura autoritate recunoscută de lege.

Nu poți da universităților responsabilitatea doctoratelor atâta timp cât nu ai Școli Doctorale așa cum este în Vest. Deci: Curaj este omul sistemului care își bate joc de ziariști și oameni din afara sistemului pe care nu îl cunosc, la nivel european. Bursa Zvonurilor speră că s-a înțeles manipularea lui Curaj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-24

TAGURI: doctorat, ministerul educatiei, adrian curaj, manipulare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VICEVERSA
20 Ian 2016

"Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!"
UN CERCETATOR
21 Ian 2016

Cine a crezut ca aceasta persoana va face si reforma in sistem s-a inselat. In ciuda numelui, ii trebuie cu adevarat curaj, semn ca nu il are decat in buletin. Face parte din sistem si prin urmare nu are de ce sa lupte contra practicilor negative, coruptiei, pentru ca dupa un an de zile de ministeriat se intoarce inapoi in sistem si de aici si va lua salariul si va avea si alte functii la care aspira.
Random imageUltimele stiri


loading...