2018-12-13 08:27


Marius Dunca ar putea pierde șefia PSD Brașov

 |  10:34
Marius Dunca ar putea pierde șefia PSD Brașov

La întâlnirea de săptămâna trecută, de la Neptun, liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat că sunt 11 filiale județene PSD care au conducere interimară, fapt pentru care, în perioada următoare, trebuie să se organizeze alegeri.

Una din cele 11 organizații județene unde vor fi alegeri este și cea de la Brașov, condusă acum de către fostul ministru al Tineretului și Sportului, Marius Dunca. Numai că, potrivit informațiilor noastre, Dunca nu mai este sigur că va rămâne președinte, întrucât există deja mari fricțiuni în organizație, conturându-se o grupare opusă lui Dunca care îi are la butoane pe deputații Mihai Mohaci și Roxana Mînzatu. Ținând cont de faptul că Roxana Mînzatu este și vicepreședinte PSD la nivel național, n-ar fi exclus ca aceasta să preia frâiele organizației județene de la Marius Dunca, deși în acest sens se agită și Mihai Mohaci.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-10

TAGURI: dunca, minzatu, brasov, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RADU C
10 Dec 2018

Ar fi si cazul ca acest retard sa nu mai fie prezent in nici o functie din PSD. Din cauza unor astfel de oameni gen Dunca, Romania are de suferit. Aceasta zdreanta arata ca si generatia de politicieni tineri nu se deosebeste cu nimic de batranii politicieni corupti pana in maduva oaselor mai bine zis si tinerii sunt corupti pana in strafundurile ADN-ului lor.
Random imageUltimele stiri


loading...