2019-04-21 08:06


Noul șef de la CFR Călători nu e pe placul sindicaliștilor

 |  12:21
Noul șef de la CFR Călători nu e pe placul sindicaliștilor

Leon Bărbulescu, noul director general interimar al CFR Călători, impus pentru patru luni în locul controversatului Iosif Szenteş, nu este pe placul liderilor sindicali de la calea ferată.

Un episod elocvent în acest sens s-a petrecut la întâlnirea de la începutul acestei săptămânii dintre liderii sindicali și conducerea Ministerului Transporturilor privind numirea unui nou director general la CFR Călători SA. Președintele Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial, Grigore Mare, l-a propus ca director general pe un director controversat de la CFR SA, în timp ce Maxim Rodrigo Gabriel, președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari, l-a susținut pe Iosif Szenteş. Însă, ambele propuneri nu au fost agreate de ministrul Lucian Şova, fapt pentru care unul dintre liderii de sindicat a venit cu o altă propunere: Valentin Dorobanţu. Dar nici cu această propunere Şova n-a fost de acord, fapt pentru care ministrul l-a numit director general . Sindicaliștii au luat foc, nefiind de acord cu această nominalizare, pentru simplu fapt că Leon Barbulescu nu este genul de director care să le cânte în strună sindicaliștilor și să accepte toate aranjamentele, așa cum a fost în mandatul lui Iosif Szenteş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-26

TAGURI: leon barbulescu, szentes, cfr, sindicalisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG