2019-02-16 05:27


Omul lui CIOLACU, administrator șef la CFR Marfă

 |  13:18
Omul lui CIOLACU, administrator șef la CFR Marfă

Tocmai în perioada când Felix Stroe se pregătea să părăsească corabia Ministerului Transporturilor, la CFR Marfă s-a făcut o mutare surpriză în Consiliul de Administrație.

Cei doi reprezentanţii ai ministerului în AGA de la CFR Marfă - Florin Traian Radu și Duţu Adrian Nicholas, au propus și aprobat numirea ca președinte al Consiliului de Administrație a lui Ştefăniţă Munteanu, consilier al primului ministru din mai 2017. Numai că aceata mutare nu se putea face fără acordul secretarului de stat ALDE care răspunde de domeniul feroviar, Maria Magdalena Grigore, mai cunoscută și drept blonda lui Tăriceanu. Trebuie precizat că Munteanu a ajuns membru în CA de la CFR Marfă, încă de pe vremea când era secretar general adjunct al Ministerului Turismului (ianuarie - mai 2017), ca urmare a unei relații de prietenie și de partid cu un anumit personaj din Ministerul Transporturilor.

Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Ştefăniţă Munteanu a fost susținut și garantat de către fostul vicepremier Marcel Ciolacu, fiind adus de acesta în Capitală de la o primărie din județul Buzău. Acum, Ştefăniţă Munteanu este consilier al premierului Viorică Dăncilă și președinte al CA de la CFR Marfă, unde mai figurează ca membrii Adrian Răzvan Moga - fiul senatorului PSD de Constanța, Nicolae Moga, Vlad Andrei Alexandru, Daniel Marian Căprărin - șef de serviciu în Ministerul Transporturilor, abonat de mai mulți ani la AGA, dar mai ales la CA ale companiilor de sub tutela Ministerului Transporturilor, și secretarul de stat Ionel Minea, venit de ceva timp în minister pe recomandarea PSD Sector 6, dar fără habar de calea ferată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-08

TAGURI: felix stroe, cfr marfa, ciolacu, stefanita munteanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...