2018-11-16 12:25


Oprescu vrea toate spitalele

 |  19:32
Oprescu vrea toate spitalele

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu (foto), vrea să ia în subordine spitalele universitare. În acest moment, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) are în administrare 18 unităţi spitaliceşti. Astfel, lui Oprescu îi mai lipsesc patru spitale pentru a administra întreaga reţea sanitară din Bucureşti.

Dintre acestea, pentru edilul-şef, cea mai importantă ţintă este Spitalul Universitar de Urgenţă, unde Sorin Oprescu a deţinut şi funcţia de manager. Oprescu mai intenţionează să le propună miniştrilor de la Apăre şi de al Transporturi să îi dea în administrare Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” şi, respectiv, cele două spitale CFR din Bucureşti. Primarul general şi-a pus deja o tablă cu numele său la intrarea Spitalului de Urgenţă Floreasca, pentru a aminti de fiecare dată bucureştenilor că accesul la Urgenţe a fost refăcut de PMB în mandatul său, în 2008.

Globe-trotter-ul Vosganian

Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, îi place foarte tare să se plimbe pe banii contribuabililor. În perioada 8-10 iulie a fost la Erevan, în patria strămoşilor săi armeni. De luni, 15 iulie, e plecat în Mexic, ţară soră de limbă latină, ca şi a noastră. Evident că el umblă să promoveze interesele economice româneşti, de-a lungul şi de-a latul planetei. E de poveste cum a suprapus, deunăzi, lansarea sa de carte cu nu ştiu ce promovare a aceloraşi interese, la Bruxelles. Între timp, acasă, abia mai putem dormi de duduitul economiei, a cărui reindustrializare o tot propăvăduieşte, pe la te miri ce seminarii, între două excursii externe.

Imaginea lui Elwis cu bani publici se ţine

Televiziunea publică, ce este de facto în faliment de ani şi ani, se rujează strident ca să-şi ascundă ridurile. Nici mai mult, nici mai puţin, TVR negociază două contracte babane cu Zâna şi cu Diva. Pe înţelesul tututor, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sunt aproape de a semna, cu instituţia condusă de Claudiu Elwis Săftoiu, pentru două emisiuni de divertisment foarte costisitoare. Or, se ştie, cele două dame nu mai ieftine nu sunt. Ce contează, dacă tot rumânul, vorba lui Ţiriac, plăteşte? Sperăm să rămână doar o bârfă demnă de Bursa Zvonurilor!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16
Citeste si:
CardAvantaj agresează românii

TAGURI: Bursa, zvonurilor, vosganian, tvr, economie, spital, oprescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...